№4/1

Місцеве самоврядування, квітень, 2020/№ 4/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Обмежувальні приписи Протидія домашньому насиллю – це тема не індивідуальна та не інтимна, це завдання держави та ОМС щодо створення ефективних методів боротьби із цим пагубним явищем. Для інформації пропонуємо вам декілька тез про приписи та зразок цього документа, який ви можете розмістити в себе на дошці оголошень та використовувати задля надання первинної правової допомоги мешканцям ваших територіальних громад.
  • Нюанси звернення стягнення на майно боржника Як сторона виконавчого провадження, ОМС має право на задоволення своїх вимог за рахунок майна, що перебуває у спільній власності двох або більше осіб. І в таких випадках вправі вимагати звернення стягнення на частку боржника у праві спільної власності шляхом продажу її з публічних торгів. Особливостям реалізації цього права на практиці присвячена наша стаття.
  • Боротьба з колекторами: коли невроз зашкалює Діяльність колекторів має бути направленою на погашення боргових зобов’язань боржника. При цьому колектори повинні обирати законні методи спонукання боржника до певних дій. Водночас законність тих чи інших дій доволі легко поставити під сумнів, оскільки нерідко вони схожі на телефонний тероризм або включають у себе заходи залякування, агресії та погроз.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі