№10/1

Місцеве самоврядування, жовтень, 2021/№ 10/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Вакцинація від COVID-19: обов’язковість чи ... Тему обов’язкового вакцинування від COVID-19, яку «роздули» на підставі відповідного проєкту наказу від МОЗ, не обговорював лише лінивий. Ми не будемо винятком і розглянемо її крізь призму вимог щодо обов’язкових медичних оглядів для деяких категорій працівників.
  • Розкрити бенефіціарів. Місія здійсненна Наближається до завершення строк подання інформації про кінцевих бенефіціарів бізнесу. Він визначений Законом про фінмоніторинг (Закон України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» від 06.12.2019 № 361). А саме — п. 4 перехідних положень цього Закону. Юридичні особи, зареєстровані до набрання чинності цим Законом, подають державному реєстратору інформацію про кінцевого бенефіціарного власника та структуру власності протягом трьох місяців з дня набрання чинності нормативно-правовим актом, яким будуть затверджені форма та зміст структури власності. Однак лише в березні 2021 року урядовці чітко сформулювали нові вимоги, і на подання інформації відвели лише три місяці — з 11 липня по 10 жовтня 2021 року (включно).
  • Земельні спори. Деякі позиції Касаційного господарського суду Тема земельних питань не перестає бути актуальною як для місцевих рад, так і для користувачів земельних ділянок. У цьому матеріалі наведемо правові позиції Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду України з деяких питань у земельних спорах.
  • Попередження про звільнення VS лікарняний та зміни в організації праці З урахуванням тенденції щодо переформатування старостинських округів та кількості старост часто виникають питання щодо того, чи входить час перебування працівника у відпустці до часу попередження про звільнення чи зміну істотних умов.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі