№2/1

Оплата труда, январь, 2018/№ 2/1 спецвыпуск Другие номера журнала ›
  • Статзвітність із праці — 2018: подаємо вчасно і без проблем Розпочато новий рік… і запущено новий виток у кадрових справах. Одне із завдань кадровика — скласти і надіслати статистичні звіти з праці. Зробити це слід у строк і належним чином. Ця стаття допоможе вам розставити на календарі кінцеві дати подання статистичних звітів із праці за 2018 рік і подати їх належним чином. Тоді і статистика вашого власного робочого часу не постраждає.
  • «Трудова» і «пенсійна» квоти: як виконати вимоги Сьогодні розповімо про дві квоти, встановлені для установ-роботодавців у Законі про зайнятість. Одна — «трудова» квота — наша давня знайома. А ось із другою — «пенсійною» — матимуть справу з цього року невелика кількість роботодавців. Але про все по порядку.
  • «Інвалідний» норматив за 2017 рік: виконав/не виконав — відзвітуй! Багато людей, яким встановлена інвалідність, хочуть і, що важливо, можуть працювати. Щоб вони мали таку можливість, наша держава зобов’язує роботодавців допомагати їм, створюючи для них робочі місця. Якщо є обов’язок, виходить, є контроль і відповідальність. Про те, як виконати «інвалідний» норматив, скласти «інвалідний» звіт, а також про те, що «світить» роботодавцеві за недобросовісне виконання «інвалідного» законодавства, читайте в сьогоднішньому матеріалі.
  • Розраховуємо чисельність працівників установи Усі «трудозарплатні» звіти містять інформацію про кількість працівників: облікову, середньооблікову, в еквіваленті повної зайнятості. Ох, які ж назви! Порахувати працівників простим методом «один, два, три…» явно замало. Не спіткнутися на таких показниках при заповненні звітів допоможе ця стаття.
  • Як ставити завдання підлеглим правильно Занадто часто співробітники, новенькі або навіть такі, що давно працюють, скаржаться на те, що не розуміють, чого від них хочуть. Авторські дослідження мотивації дуже різних професійних груп показали, що значущим для працівників постійно виявляється бажання отримувати чіткі, конкретні, структуровані завдання. Від цього залежить і їх задоволеність працею, і лояльність до організації. Що ж таке «хороше завдання»? Як його поставити? Давайте розберемося!
  • Перелік професійних, міжнародних свят та пам’ятних дат у лютому 2018 року
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше