№10/1

Оплата труда, май, 2015/№ 10/1 спецвыпуск Другие номера журнала ›
  • Цивільно-правовий VS Трудовий: битва договорів-титанів Коли кожна копійка на рахунку, які тільки методи економії не спадають на думку! Наша порада: приймайте рішення, добряче їх обміркувавши і спираючись на букви Закону. Адже обрані методи «зберігання гривні» можуть обернутися новими витратами. До чого тут тема статті? В умовах змінного та зарегульованого трудового поля укладання ЦПД може здатися просто «манною небесною»: платиш, скільки і коли домовилися, ще й виграєш при нарахуванні ЄСВ. Помріяли? Повертаємось у реальність: між цими двома договорами існує тонка грань, яку треба помічати неозброєним оком. Вчасно не розвели зведених братів-договорів — чекайте плачевних результатів. Аби не спіткали вони вас — читайте статтю.
  • Із декрету в декрет: кадрове оформлення Одна дитина добре, а дві — краще! Буває й так, що перерва між народженням дітей невелика. У вас є працівниця, яка перебуває у відпустці для догляду за дитиною і ось знову збирається стати матір’ю? У зв’язку з цим виникли запитання щодо кадрової документації, виплат, належних по вагітності та пологах, тощо? Тоді ця стаття для вас!
  • Ненормований робочий день і відрядження: чи є точки дотику В установі працює працівник, посаду якого у колективному договорі віднесено до переліку посад з ненормованим робочим днем. Цей працівник періодично перебуває у службових відрядженнях. Чи зараховувати дні відрядження до стажу роботи, що дає право на щорічну додаткову відпустку за ненормований робочий день?
  • Вихователь центру соцреабілітації дітей-інвалідів: визначаємо педнавантаження Вихователь працює у центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Яке педагогічне навантаження повинно бути у вихователя — 25 чи 30 годин? Чи можна тут спиратися на ст. 30 Закону України «Про дошкільну освіту» від 11.07.2001 р. № 2628-III?
  • Управління професійним зростанням Нещодавно долар був по 8. Співробітників в організації було більше. Глобальне потепління нам загрожувало менше. Не було війни! Ми були молодші та здоровіші. Ні, це не бурчання нудного старигана. Це про те, що світ нестримно змінюється. А разом зі світом повинні змінюватися й ми — ставати кращими, успішнішими та більш компетентними. Як управляти власним професійним розвитком і професійним розвитком працівників — читайте в цій статті.
  • Як спілкуватись із демобілізованим працівником «Я мечтаю вернуться с войны…» — співав Ігор Тальков. Але одна справа повернутися фізично і зовсім інша — душевно. У психіці кожного, хто повернувся, війна все ще триває. Чи повинен роботодавець допомагати такому співробітнику? Запитання етичне, і відповісти на нього можете тільки ви. Чи може роботодавець допомогти? Однозначно, може. Ідеться не про професійну допомогу, цим повинні займатися психологи та чиновники, які її організують. Мова про просте людське спілкування: тепле, таке, що підтримує та приймає.
  • Тривалість щорічної основної відпустки для різних галузей: усе необхідне в одному збірнику
  • Кадровий супровід щорічної відпустки: схематично-документальний погляд на події
  • Перелік святкових днів, професійних свят і пам’ятних дат у червні 2015 року
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше