№8/1

Оплата труда, апрель, 2017/№ 8/1 спецвыпуск Другие номера журнала ›
  • Особливості відпусток держслужбовців Навіть ті, які стоять на варті державних інтересів, мають право на тривалий відпочинок — відпустку. При цьому законодавець для держслужбовців визначив щорічну основну відпустку більшої тривалості, ніж для багатьох інших категорій працівників. Крім того, вони мають право ще й на щорічну додаткову відпустку — за держстаж, а ті, які бажають бути обрані народом, — ще й на «виборчу» відпустку. Про особливості надання відпусток служителям держави — сьогодні у статті.
  • Відпустки для педагогів: готуємося до літнього відпускного марафону За стреси і позакласне навантаження у своїй професійній роботі педагогічні та науково-педагогічні працівники нагороджені щорічною основною відпусткою подовженої тривалості. Причому більшості з них приписано використовувати цю відпустку у період літніх канікул. А ще ж є інші види відпусток, якими вони можуть скористатися. Ця стаття допоможе кадровикам заздалегідь підготуватися до сезону надання відпусток педагогічним і науково-педагогічним працівникам.
  • Надаємо відпустки медпрацівникам закладів охорони здоров’я: кадровий путівник На порозі — травень, а там і літо не за горами… Переважно саме на ці періоди припадає відпускна пора у медпрацівників закладів охорони здоров’я. Не секрет, що вони працюють у специфічних умовах. За яких саме обставин та яким чином компенсується така робота щорічною відпусткою збільшеної тривалості? Які нюанси врахувати кадровику при наданні відпусток вказаним працівникам? Відповіді на ці запитання та інші важливі моменти з приводу надання відпусток медпрацівникам закладів охорони здоров’я ми розглянемо у статті.
  • Ознаки брехні Розуміти, коли тебе обманюють, — одне з найбільших сподівань усіх людей. А головне — це корисний життєвий навик у безлічі ситуацій, у спілкуванні з колегами, підлеглими, партнерами, з друзями та близькими… Ось тільки зробити це не так і просто. Пол Екман, дослідник брехні, який був реальним прототипом доктора Лайтмена, героя серіалу «Обдури мене» (Lie to me), описав низку ознак, на які варто звернути увагу, щоб передбачити брехню. Давайте їх розглянемо!
  • Перелік святкових днів, професійних, міжнародних свят і пам’ятних дат у травні 2017 року
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше