№6/1

Оплата труда, март, 2017/№ 6/1 спецвыпуск Другие номера журнала ›
  • Ходіння по відпустках Ходіння по відпустках — це, якщо «зійшлися усі зірки», не ходіння по муках, а дещо приємне, довгоочікуване, вимріяне, «випрацьоване»… Отже, якщо ваші працівники добре попрацювали (а деякі категорії працівників, можливо, ще й не встигли), то мають право на відпустку, а можливо, і не на одну. А якщо ці працівники ще й «особливі»: працюють у важких умовах, навчаються чи пишуть дисертацію, бажають одружитися або вже мають кількох дітей чи тільки хочуть народити (і бажано, щоб не на робочому місці), їх треба відпустити у відпустку, кого обов’язково, а кого — за згодою сторін. Ми провели інвентаризацію кількох десятків відпусток, на які працівники мають право, і систематизували їх у таблицях — для кращої наочності кадровику: кому, за що й на який період оформити відпустку.
  • Кадровий квест з надання щорічних відпусток — подолаємо без перешкод Отримання часу відпочинку у вигляді щорічної відпустки — право працівників. Але це зовсім не означає, що вони можуть ходити у відпустки, коли їм заманеться. «Ходіння по відпустках» повинно бути сплановано, узгоджено та упорядковано. Як звести воєдино побажання працівників про надання щорічної відпустки та інтереси робочого процесу? І врешті-решт, як кадровику правильно і без проблем оформити щорічну відпустку у весняно-літній період, яка у працівників найбільш «ходова»? Відповіді на ці запитання — у статті.
  • Військовий облік в установі: вивчаємо нові правила ведення На жаль, тема військовозобов’язаних і призовників останнім часом особливо злободенна. Сьогодні на порядку денному — нові правила організації та ведення їх військового обліку за місцем роботи. Тут нагадаємо, що та як було раніше, і розглянемо «під мікроскопом» свіжі зміни. Оговоримось: стаття зацікавить перш за все кадровиків, адже, як правило, по факту саме ці фахівці здійснюють військовий облік. Заінтриговані? Тоді рушаймо далі!
  • Як зробити хорошу презентацію Вітер мінливий… І сьогодні він дме в бік зорових образів, побаченого, уявного та уявлюваного. Куди б ви не пішли — звітувати, переконувати, навчати, щось захищати або якимось іншим чином виступати — вам знадобиться вона. Важлива, потрібна, предмет суперництва та заздрості, жаху і трепету — презентація! Яких правил слід дотримуватися під час її створення? Що вважається модним, а що позбавленим смаку? Читайте у статті!
  • Перелік святкових днів, професійних, міжнародних свят і пам’ятних дат у квітні 2017 року
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше