№18/1

Оплата труда, сентябрь, 2018/№ 18/1 спецвыпуск Другие номера журнала ›
  • Строковий трудовий договір і збереження гарантій за військовослужбовцем — вердикт Верховного Суду Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов’язком українців. Нині ця тема є особливо актуальною. І, звичайно ж, держава забезпечує соціальний захист громадян України, які перебувають на службі у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, а також членів їх сімей.
  • Трудове життя в період випробувального строку Жоден тест, рекомендація або співбесіда не замінять тієї інформації про професійну придатність новачка, яку можна отримати в перші місяці його роботи в установі. Саме тому в трудовий договір може включатися умова про те, що працівникові встановлений випробувальний строк. Проходження випробування супроводжується певними кадровими тонкощами. Також не слід забувати і про закінчення випробувального строку, за підсумками якого роботодавець приймає одне з рішень: працівник продовжує працювати чи підлягає звільненню. Дізнатися більше про «життя» після встановлення випробувального строку вам допоможе ця стаття.
  • Як управляти командною творчістю Сучасний світ — мінливий, непостійний, словом, дивний і не завжди затишний світ. Він вимагає від людей і організацій нових, нетривіальних, свіжих рішень. Але де їх узяти? Як організувати роботу команди так, щоб творчість здійснилася, щоб ідеї народжувалися, розвивалися й втілювалися в життя? Знайти відповіді на поставлені запитання покликана ця стаття. Давайте розберемося, як влаштована колективна творчість узагалі, що їй властиве, ну і, звичайно ж, як можна ефективно управляти цим процесом.
  • Перелік святкових днів, професійних і міжнародних свят у жовтні 2018 року
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше