№43

Бюджетна бухгалтерія, листопад, 2014/№ 43 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Про внесення змін до Порядку реєстрації та обліку бюджетних зобов’язань розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів в органах Державної казначейської служби України Наказ від 08.10.2014 р. № 1019 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 24.10.2014 р. за № 1322/26099 (витяг)
  • Про затвердження форм документів у сфері державних закупівель Наказ від 15.09.2014 р. № 1106 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 13.10.2014 р. за № 1241/26018
  • Ви запитували на вебінарі: особливості надання працівникам щорічних та інших видів відпусток Ми продовжуємо відповідати на ваші запитання, що надійшли в межах безкоштовного вебінару, проведенного газетою «Бюджетна бухгалтерія» 18 вересня 2014 року. Сьогодні розглянемо питання надання працівникам щорічних та інших видів відпусток.
  • Підзвітна особа не надала документи про одержання готівки: як діяти бухгалтерії Чи може бухгалтерія не прийняти звіт від довіреної особи про використання коштів, виданих під звіт, разом з невитраченим залишком готівки, у разі якщо така довірена особа не подала документи про одержання готівки з поточного рахунку (чек банкомата, копія видаткового ордера, довідки за встановленими формами, сліп, квитанція торговельного термінала тощо)?
  • Складання карток-розкладок у будинку-інтернаті У будинку-інтернаті системи соціального захисту, де перебувають вихованки до 18-ти та після 18-ти років, картки-розкладки страв розроблені за збірником «Харчування дітей» М. І. Снігура, З. Т. Корешкової та відповідають натуральним нормам витрат продуктів харчування, визначеним законодавством. Під час проведення ревізії було встановлено порушення в частині завищення норм списання продуктів харчування, що не відповідають вимогам «Збірника рецептур страв і кулінарних виробів» за редакцією О. І. Здобнова та В. О. Циганенко. Просимо дати роз’яснення, якими інструкціями та збірниками потрібно користуватися при розробленні карток-розкладок у будинку-інтернаті? Чи потрібно точно дотримуватись рецептів страв, які подані у збірниках? Чи можемо ми самі розробити власні картки-розкладки?
  • Перевірка ДП «Укрпошта» фахівцями Пенсійного фонду У договорі між ДП «Укрпошта» та Пенсійним фондом зазначено: «Допускати посадових осіб Фонду до перевірок цільового використання кош­тів, призначених для виплати пенсій, на умовах та у випадках, передбачених чинним законодавством». Також цим договором передбачено проведення перевірок використання коштів Пенсійного фонду центрами поштового зв’язку щоквартально, а відділеннями поштового зв’язку — не менше одного разу на рік. Але ст. 31 Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» установлено, що перевірки підприємств, установ та організацій контролюючими органами здійснюються виключно з дозволу Кабміну або за заявкою суб’єкта господарювання щодо його перевірки. У зв’язку з цим виникло запитання: чи можна допускати працівників Пенсійного фонду до перевірок цільового використання коштів цього фонду на підприємства поштового зв’язку?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі