№45

Бюджетна бухгалтерія, грудень, 2015/№ 45 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Асоціації ОМС висловили спільну позицію з актуальних питань проходження служби У період, коли майже по всій Україні починали свою роботу перші сесії новообраних місцевих рад, наш редакційний телефон не замовкав ні на хвилину. Левова частка запитань, з якими до нас зверталися, так чи інакше стосувалася оформлення трудових відносин з переобраними на новий строк повноважень головами районних, обласних рад, сільськими, селищними, міськими головами, секретарями відповідних рад та іншими посадовими особами. Також багато дзвінків стосувалися особливостей проведення спеціальної перевірки стосовно осіб, які обрані чи затверджені на посади відповідними радами. Поряд з цим безліч звернень у цей час надходило до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад. За результатами розгляду цих звернень згадані асоціації органів місцевого самоврядування висловили свою спільну позицію стосовно найбільш актуальних та проблемних питань, якою люб’язно поділилися з нами. Ми, у свою чергу, щиро дякуємо керівництву асоціацій за плідну та ефективну співпрацю та публікуємо зазначений документ.
  • Національні стандарти бухгалтерського обліку: шпаргалка до НП(С)БО 123 «Запаси» (ч. 1) Сучасне життя бухгалтера — це нескінченний калейдоскоп подій, нововведень законодавства, хоча, слід визнати, і рутини вистачає. Так хочеться все встигнути зробити, вивчити нове та систематизувати, здавалося б, давно знайоме. Але як, якщо на все катастрофічно бракує часу? Вихід є: допоможуть наші спеціальні консультації! Цього року ми вже публікували матеріал, в якому узагальнили основну інформацію про порядок формування у бухгалтерському обліку первісної вартості об’єктів основних засобів, нарахування амортизації, вибуття та зміни вартості активів. Також ми розглядали на прикладах порядок відображення в бухобліку операцій з основними засобами*. А сьогодні пропонуємо вам нову консультацію, яка стане у пригоді при формуванні в бухобліку первісної вартості запасів, їх оцінці на дату балансу та при вибутті. Також ми покажемо на прикладах порядок відображення в бухобліку операцій з такими активами. Користуватися цією консультацією вам буде дуже зручно, адже інформація згрупована в таблицях. Сподіваємося, вона стане для вас справжнім настільним довідником.
  • Національні стандарти бухгалтерського обліку: шпаргалка до НП(С)БО 123 «Запаси» (ч. 2)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі