№39

Бюджетна бухгалтерія, жовтень, 2015/№ 39 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Про затвердження Змін до деяких Методичних рекомендацій з бухгалтерського обліку для суб’єктів державного сектору Наказ від 25.09.2015 р. № 840
  • Методрекомендації з бухобліку: очікувані зміни Мінфін продовжує уносити зміни та доповнення до нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку. Тож цього разу черга дійшла до Методрекомендацій з бухобліку. Зазначені зміни затверджено наказом Мінфіну від 25.09.2015 р. № 840 (див. с. 4). У цьому матеріалі детально розглянемо ці зміни.
  • Норми на ремонтні роботи Які норми необхідно застосовувати під час проведення поточного ремонту за рахунок коштів лікарні? Які норми використовувати під час фарбування, ґрунтування, шпаклювання, біління тощо? Раніше лікарня застосовувала ДБН Д.1.1-1-2000, які рекомендували контролюючі органи під час проведення перевірок. На теперішній час діє ДСТУ Б Д.1.1-1:2013, але в ньому немає необхідних нам норм. Допоможіть знайти відповіді на наші запитання.
  • Кому дістанеться 1 грн. орендної плати До якого фонду бюджету слід зарахувати кошти за оренду приміщень бюджетних установ в розмірі 1 грн. на рік — загального чи спеціального?
  • Допомога на поховання з ФСС До редакції газети «Бюджетна бухгалтерія» надійшов лист від читача з проханням розповісти про порядок призначення, надання та відображення у бухгалтерському обліку допомоги на поховання, яка виплачується за рахунок коштів Фонду соціального страхування. Це прохання ми не залишили без уваги. Відповіді на всі запитання ви знайдете в цій статті.
  • Індексація заробітної плати за жовтень 2015 року Основні правила проведення зарплатної індексації, встановлені Законом про індексацію та Порядком № 1078, є такими.
  • Молодший науковий співробітник вийшов на пенсію: коли йому належить 6 окладів У 2007 році молодший науковий співробітник досяг пенсійного віку. Оскільки на той момент стаж його наукової роботи становив 4 роки, йому призначили «звичайну» пенсію. При цьому допомога в розмірі 6 посадових окладів йому не виплачувалася. Цей працівник звільнився за власним бажанням у зв’язку з виходом на пенсію 03.09.2015 р. Чи повинні ми виплатити зазначену грошову допомогу, якщо науковий стаж його роботи на дату розірвання трудового договору становив 12 років і 6 місяців?
  • ЄСВ з премії звільненого держслужбовця Який розмір єдиного соціального внеску утримується державними установами із сум премій, нарахованих звільненим працівникам, які мали статус державних службовців?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі