№36/1

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2016/№ 36/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Помилки та проблеми при електронних закупівлях Ось уже більше місяця, як уся держзакупівельна спільнота перейшла на електронні рейки. Чи є нині проблеми в застосуванні е-торгів? Які помилки замовників та учасників трапляються частіше? Що варто зробити для удосконалення механізму реалізації електронних закупівель у певних випадках? На ці та інші запитання даємо відповіді сьогодні.
  • Перевірки публічних закупівель органами контролю З початку запуску електронних торгів лунають непоодинокі пропозиції надати держзакупівельній спільноті хоча б півроку мораторію на проведення перевірок контролюючими органами. Де в чому це слушна пропозиція. Як ми з’ясували в матеріалі щодо проблематики електронних торгів, на жаль, ще досі існують певні неузгодженості як у закупівельному законодавстві, так і в самій електронній системі. Проте такого мораторію замовники не отримали. Тож далі ми розглянемо, хто та яким чином може перевіряти публічні закупівлі. А також проаналізуємо, хоч і невелику, практику розгляду скарг на закупівлі за новими правилами.
  • Контроль публічних закупівель громадськістю Контролерами публічних закупівель можуть бути не тільки державні органи, передбачені в Законі України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2016 р. № 922, а й громадськість. Яким чином здійснюється такий контроль, читайте нижче у нашому матеріалі.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі