№37

Бюджетна бухгалтерія, жовтень, 2017/№ 37 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Складаємо звітність за 9 місяців: що нового? Здається, ми вже звикли з вами, що наприкінці кожного кварталу нам презентують чергову порцію змін та уточнень щодо складання фінансової та бюджетної звітності. І цей квартал також не став винятком! Цього разу зміни унесено до Порядку складання бюджетної звітності. Що це за зміни та як до них пристосуватися розпорядникам бюджетних коштів? Саме про це ви зараз і дізнаєтесь.
  • Вибуття ОЗ та МНМА: розглядаємо на числових прикладах На електронну пошту газети «Бюджетна бухгалтерія» (bb@id.factor.ua) надходить велика кількість запитань з проханням розглянути порядок відображення в бухгалтерському обліку операцій з вибуття (списання) ОЗ та МНМА. У цій статті ми зібрали відповіді на найбільш актуальні з них. Сподіваємось, що кожен з вас, шановні читачі, знайде відповідь на своє «наболіле», оскільки всі цікаві ситуації ми розглянули на числових прикладах.
  • Міжбюджетні трансферти: нюанси обліку Важливу роль у формуванні бюджетної політики й організації бюджетного процесу займає міжбюджетне регулювання, метою якого є перерозподіл фінансових ресурсів між бюджетами для забезпечення відповідності повноважень на здійснення видатків, закріплених законодавчими актами за різними бюджетами та фінансових ресурсів, які мають забезпечувати їх виконання. Однією із форм реалізації засад міжбюджетного регулювання є міжбюджетні трансферти. Передача міжбюджетних трансфертів має свої особливості в частині бухгалтерського обліку, які ми і розглянемо в цій статті.
  • Індексуємо зарплату в жовтні 2017 року На жовтневу індексацію впливає індекс інфляції за серпень. Він склав 99,9 %. Яка ситуація складається з індексацією зарплати в жовтні 2017 року для працівників бюджетної сфери? Проаналізуємо найпоширеніші групи/категорії.
  • Чи можна виплачувати премію працівникам-сумісникам У бюджетній установі бухгалтер працює на умовах зовнішнього сумісництва (без запису до трудової книжки). Чи можна такому працівнику виплачувати премію?
  • Коефіцієнти для коригування зарплати при виході у відпустку в жовтні 2017 року (оклади за ЄТС)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі