№36/1

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2017/№ 36/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Закупівлі в медицині: чи потрібно реформувати? Публічні закупівлі товарів…Чи всі вони однаково цікавлять громадськість, журналістів, контролерів, правоохоронців? Впевнені, що не всі. При цьому є така категорія товарів, закупівлі яких завжди на слуху і цікавлять багатьох. Це ліки. Напевно, не потрібно сильно вдаватися в подробиці, чому саме ці закупівлі знаходяться завжди на одному з перших місць моніторингу їх проведення. Адже всі ми розуміємо, що наслідки закупівлі неякісних ліків можуть бути набагато більш негативними, ніж від деяких інших товарів, адже ці закупівлі безпосередньо пов’язані з людським життям. І саме тут якийсь промах у закупівлях чи людська помилка може коштувати людського життя, а за деяких обставин і декількох життів. Тож, напевно, ніхто не буде заперечувати, що реформи закупівель у медичній галузі є одними з найпріоритетніших у нашій країні.
  • Про схвалення Концепції реформування механізмів публічних закупівель лікарських засобів та медичних виробів Розпорядження від 23.08.2017 р. № 582-р
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі