№41

Бюджетна бухгалтерія, листопад, 2018/№ 41 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Щодо застосування нецінових критеріїв оцінки Лист від 08.10.2018 р. № 3304-04/44053-06
  • Застосування нецінових критеріїв оцінки: поради Мінекономрозвитку У цьому матеріалі ми детально розглянемо лист Мінекономрозвитку (див. на с. 5 цього номера). Зокрема, зупинимось на особливостях застосування нецінових критеріїв на етапі оцінки тендерних пропозицій та існуючій судовій практиці з цього питання.
  • Актуальні відповіді на «лікарняні» запитання Розрахунок лікарняних — тема завжди актуальна. А в осінньо-зимовий період вона набуває особливої популярності, адже у холодну пору року наш організм найбільш схильний до дії різних вірусів, що викликають захворювання. Тому саме в цей період до редакції нашого журналу надходить найбільша кількість запитань щодо оплати працівникам періоду тимчасової непрацездатності. У межах сьогоднішньої статті ми відповімо на найпоширеніші з них. Для зручнішого сприйняття інформації ми підготували спеціальну таблицю, у якій зліва наведено запитання, яке стосується порядку оплати лікарняних, а справа — нашу відповідь.
  • Лікарняний під час соцвідпустки на дітей: чи можна перенести або продовжити відпустку? Працівниці бюджетної установи надана соцвідпустка на дітей тривалістю 10 календарних днів з 22.10.2018 р. по 31.10.2018 р. Перебуваючи у цій відпустці, працівниця хворіла з 24.10.2018 р. по 29.10.2018 р., про що свідчить наданий нею листок непрацездатності. Чи підлягає соцвідпустка на дітей продовженню або перенесенню на інший період у зв’язку із хворобою працівниці?
  • Індексуємо зарплату працівників-бюджетників у листопаді 2018 року На листопадову індексацію впливає індекс інфляції за вересень 2018 року. Він становить 101,9 %. Яка ситуація складається з індексацією зарплати в листопаді 2018 року для працівників бюджетної сфери? Розповімо у статті.
  • Працівник-новачок іде у відпустку: як розрахувати «оздоровчі» До юридичного відділу виконавчого комітету міської ради 03.09.2018 р. прийнятий фахівець І категорії. 09.10.2018 р. він написав заяву з проханням надати йому щорічну основну відпустку тривалістю 14 календарних днів з 24.10.2018 р. (у зв’язку з народженням дитини) з виплатою матеріальної допомоги на оздоровлення у розмірі середньомісячної зарплати. Як розрахувати суму «оздоровчих», якщо працівник відпрацював менше 2 місяців?
  • Інтерн на очній частині в медвиші: як оформити та оплатити До штату міської лікарні для проходження стажування (заочної форми інтернатури) прийнято лікаря-інтерна загальної практики — сімейного лікаря. Для проходження очної форми інтернатури цього лікаря-інтерна слід направити на кафедру загальної практики — сімейної медицини і внутрішніх хвороб медичного університету. Як правильно це зробити? Як оплатити йому період проходження очної частини інтернатури?
  • Коефіцієнти для коригування зарплати при виході у відпустку в листопаді 2018 року (оклади за ЄТС)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі