№23-24

Бюджетна бухгалтерія, червень, 2021/№ 23-24 Інші номери журналу ›
  • Ноутбуки для шкіл: що й до чого, пояснили МОН та Мінцифри Наприкінці квітня запрацювали Порядок та умови № 403.
  • 20-ОПП: свіжі роз’яснення від податківців Нещодавно податківці висловили свою позицію щодо подання ф. № 20-ОПП при зміні назви району (громади). Також вони нагадали про відповідальність за неподання такого повідомлення. Розглянемо, що ж цікавого в цих роз’ясненнях.
  • Харчування у школі, організоване сторонніми особами Кожна школа має забезпечити дітей якісним харчуванням. Однак закладам освіти не завжди під силу організувати процес харчування самостійно на належному рівні. У такому разі для харчування дітей варто залучити сторонніх осіб. А як це зробити правильно, допоможе розібратися наша стаття.
  • Фінзвітність: шпаргалка зі складання На черзі ще один етап підбиття підсумків. Цього разу складаємо фінансову звітність за перше півріччя 2021 року. Аби допомогти вам упоратись із цим завданням, ми підготували спеціальні підказки та пояснення. Ви зможете власноруч перевірити себе, швидко заповнити необхідні показники та визначити фінансовий результат.
  • Щорічна відпустка після догляду за дитиною Працівницю прийнято на роботу 12.03.2018 р. Тривалість щорічної основної відпустки — 24 дні. Із 27.08.2018 р. по 19.09.2018 р. вона використала всі 24 дні цієї відпустки. Із 20.09.2018 р. по 23.01.2019 р. їй надано відпустку у зв’язку з вагітністю та пологами (126 к. дн.). Із 24.01.2019 р. по 05.04.2021 р. вона перебувала у відпустці для догляду за дитиною до трьох років. Із 06.04.2021 р. перервала цю відпустку та стала до роботи. У травні працівниця подала заяву про надання щорічної основної відпустки із 22.06.2021 р. на 15 календарних днів. Чи має право працівниця на щорічну основну відпустку після «доглядової» ? Якщо так, то якої тривалості?
  • Військова служба: визначаємо гарантії за місцем роботи Останнім часом у чаті на порталі buhgalter.com.ua з’явилось чимало запитань, присвячених темі проходження працівниками військової служби. Чи зберігати робоче місце та середній заробіток за час служби? Що зазначати у табелі? Чи вносити запис у трудову книжку? Відповіді на ці та інші запитання — у нашій статті.
  • Стипендія аспіранта: визначаємо право на індексацію Аспіранта зараховано на навчання до закладу вищої освіти ІV рівня акредитації у вересні 2020 року. Цього ж місяця йому було призначено академічну стипендію. Як слід було індексувати таку стипендію протягом 2020/2021 навчального року?
  • Допомога на оздоровлення: надаємо при поділі відпустки Чи можна виплатити допомогу на оздоровлення працівнику, якщо він оформив відпустку на 5 к. дн.? Якщо так, то чи потрібно йому писати заяву про надання такої допомоги?
  • Доплата за класне керівництво у ЗЗСО: порядок та умови встановлення Вчителю ліцею встановлено доплату за класне керівництво у розмірі 25 % посадового окладу. Чи нараховується така доплата під час канікул у червні 2021 року, якщо педагог продовжує працювати? Чи може керівник припинити її виплату на канікулярний період?
  • Надбавка за спортивне звання: чи враховувати при виплаті «оздоровчих»? У закладі загальної середньої освіти (далі — ЗЗСО) на посаді учителя фізкультури працює працівник, якому встановлено надбавку за спортивне звання «Майстер спорту». Наприкінці червня педагог йде у щорічну відпустку. Чи враховувати цю надбавку при визначенні розміру допомоги на оздоровлення цього працівника?
  • Календар бухгалтера на липень 2021 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі