№26

Бюджетна бухгалтерія, липень, 2022/№ 26 Інші номери журналу ›
  • Затверджуємо ліміти використання ПММ Сільська рада рішенням сесії передала автомобіль відділу культури. Хто має затверджувати ліміт використання пально-мастильних матеріалів (далі — ПММ): сільська рада своїм рішенням чи відділ культури може самостійно зробити наказ?
  • Укриття в закладі освіти: як облаштувати? До початку нового навчального року в кожному закладі освіти потрібно облаштувати укриття. Які підготовчі заходи необхідно для цього провести? Хто має займатися цими питаннями? Які документи потрібно складати під час обстеження? Які встановлено вимоги до облаштування захисних споруд та які роботи необхідно провести для цього? Про все це — у нашому матеріалі.
  • Дозволені видатки: відповіді на актуальні запитання На період дії воєнного стану під час визначення видів дозволених видатків та їх черговості слід керуватися Порядком № 590*. Узагальнену інформацію про черговість здійснення видатків ми наводили в матеріалі «Черговість видатків під час воєнного стану» // «Бюджетна бухгалтерія», 2022, № 17**. Воєнний стан, на жаль, ще триває. У зв’язку з цим у розпорядників бюджетних коштів виникає чимало запитань щодо можливості здійснення тих чи інших видатків. У цьому матеріалі відповімо на актуальні запитання наших читачів.
  • Видатки на облаштування та ремонт укриттів: чи можливо? З одного боку, зараз, начебто, взагалі не до ремонтів. А з іншого — належним чином облаштовані укриття в нинішніх умовах можуть врятувати життя людей. Тож у цьому матеріалі розглянемо запитання наших читачів щодо можливості здійснення видатків на облаштування та ремонт укриттів у закладах освіти.
  • Ремонт укриття: як закупити матеріали та роботи? Для облаштування захисних споруд установи здійснюють закупівлю будматеріалів і робіт. Як це правильно зробити в умовах воєнного стану? Розглянемо «гарячі питання» та запропонуємо варіанти їх розв’язання.
  • Облаштовуємо укриття: як показати в бухобліку? У кожному закладі освіти має бути облаштовано укриття. Та коли всі підготовчі заходи позаду й заплановані роботи виконано, лишається заключний етап — відобразити такі операції в бухобліку. Як же правильно це зробити? Розповімо та покажемо на прикладах.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі