№14

Бухгалтер 911, березень, 2017/№14 Інші номери журналу ›
  • Нова декларація з ПДВ: готуємося до здачі за березень Не податковою накладною єдиною... На підході ще одна «новинка». Декларацію з ПДВ за березень 2017 року подавати потрібно за новою формою. Що помінялося у формі декларації і її додатках? Давайте обговоримо в сьогоднішній статті.
  • Кадрова азбука: переведення (переміщення), звільнення Вам необхідно перевести працівника на іншу роботу? Без проблем! Зараз підберемо документик до документика, так, щоб перевіряючі з Держпраці і носа не підточили! А ще поговоримо про те, як документально оформити звільнення працівника.
  • Уточнюємо податок на прибуток уточненкою: тонкощі процесу Не помиляється тільки той, хто нічого не робить. Допустити помилку, що вплинула на облік з податку на прибуток, нічого не варте у світлі різних сюрпризів від законодавця, що один за одним з’являються на податковому терені. Сьогодні розповімо, як із цим боротися (читай — виправлятися) за допомогою подання уточненки.
  • Спадщина, подарунки, дивіденди: news З 25.03.2017 р. набув чинності Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування спадщини» від 23.02.2017 р. № 1910-VIII. Чим він цікавий? Зараз усе розповімо.
  • Хотіли як краще, а… скасували норми природного убутку Кабмін відрапортував про чергову «перемогу», умить скасувавши 318 документів радянського періоду, які, мовляв, створювали бар’єри для підприємців. Але під цей «шумок» зарубали 23 нормативні акти, що встановлювали норми природного убутку, зокрема і пального.
  • «Всяко-різно» в обліку: сейфи, двері, картриджі та інше У цій статті розглянемо порядок відображення в обліку операцій з деякими основними засобами та іншими необоротними й оборотними матеріальними активами.
  • Експедитор придбаває послуги/роботи в третіх осіб: ПДВ-облік Транспортно-експедиторські послуги — доволі поширений вид діяльності. Але ось порядок ПДВ-обліку цих операцій у законодавстві визначений не зовсім чітко. Тому на практиці виникає маса запитань. У сьогоднішній статті розберемо найпопулярніші з них.
  • Касова книга: строки зберігання і не лише Виявляється, не всі питання зі зберігання документів були розглянуті*, тому в цій статті — продовження теми. Зокрема, до вашої уваги — нюанси, пов’язані з веденням і заповненням касової книги.
  • Куй залізо, не відходячи від каси, або Касові питання підприємців Питання, що стосуються свята святих — каси, рівною мірою хвилюють і єдиноподатників, і підприємців на загальній системі. Як облаштувати касу, як правильно оприбутковувати готівку, які документи видати при отриманні «готівки», як і куди витрачати готівку і чи варто дотримувати ліміту каси — відповіді на ці й інші запитання ви отримаєте прямо зараз!
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі