Всі сайти
Factor
Електронні версії
бухгалтерських журналів
FactorAcademy
Онлайн курси,
вебінари для бухгалтера
Бухгалтер 911
Бухгалтерський облік, оподаткування, звітність
Бухгалтер.com.ua
Для бухгалтерів
бюджетних установ
Рекламодавцям
(063) 870-10-10
Реєстрація
Увійти
Вихід
Читайте новини та статті у додатку!
Перейти
Меню
Меню
Статті
Новини
Журнали
Податки & бухоблік
Бюджетна бухгалтерія
Оплата праці
Кадровику
Архівні видання
Книги
Відео
Курси
Обране
Ще
Законодавство
Довідкова
Фактор-інспектор
Календар бухгалтера
Акції
Ціни
Допомога та підтримка
Зворотній зв'язок
Рос
Укр
PRO-доступ
Знайти
Зв'язатися з нами
Зателефонуйте нам:
(066) 870-10-10
(097) 780-10-10
Передзвоніть менi
Питання по роботі сайту:
support@id.factor.ua
Заважає реклама? Передплатіть PRO-доступ і не відволікайтесь
Тема тижня
Декларуємо доходи фізосіб за 2023 рік
Всі статті по темі
Головна
Журнали
Податки & бухоблік
№98
Податки та бухгалтерський облік, грудень, 2012/№ 98
Інші номери журналу ›
Правила роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства
Наказ від 24.07.2002 р. № 219
Заклади ресторанного господарства: створення та організація діяльності
Стаття
Особливості калькулювання вартості продукції у сфері ресторанного господарства
Стаття
Заклади ресторанного господарства: особливості обліку
Стаття
Антитютюнова кампанія: до чого готуватися рестораторам?
Стаття
Пошта редакції. Презенти від ресторану: що відображати в обліку
Відповідь на запитання
Пошта редакції. Компенсація за розбитий посуд: про облік та проведення через РРО
Відповідь на запитання
Пошта редакції. Алкоголевмісні коктейлі, кава та кондитерські вироби: хмелезбір та ліцензія
Відповідь на запитання
Пошта редакції. Аванс від замовника з оплати банкету: як проводити через РРО?
Відповідь на запитання
Корисні посилання
Класификатор професій
Індекси для проведення індексації заробітної плати + Калькулятор індексації заробітної плати
Норми тривалості робочого часу
Пошук в УКТЗЕД
Бюджетні рахунки, рахунки для сплати ЄСВ
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor
Дякуємо, що читаєте нас
Увійдіть і читайте далі
Увійти