№62

Подарункова колекція Інші номери журналу ›
  • Поки ПДВ завмер в очікуванні 1 липня, податківці роз’яснюють… Сподіваємося, коли ви читатимете цю статтю, доля електронного адміністрування ПДВ з’ясується остаточно. Коли ми пишемо ці рядки, то ще не знаємо, як воно вирішиться — на 1 липня ВР тільки призначила розгляд відповідного законопроекту. Коли ж податківці писали свій мегалист*, про перенесення початку повноцінної роботи ПДВ-рахунків були лише розмови. Незважаючи на таку калейдоскопічну мінливість правового регулювання, у зазначеному листі, вважайте, всі запитання-відповіді збережуть свою цінність для платників податків.
  • Ляп у реквізиті «Вид цивільно-правового договору» ПН. Страшно? Помилки в податковій накладній. Ця тема, як і раніше, залишається «гарячою». Сьогодні з’ясуємо, як бути, якщо в ПН неправильно заповнили реквізит «Вид цивільно-правового договору»?
  • До відпускного сезону в повній готовності! Перед відпускним сезоном кожен бухгалтер якоюсь мірою Юлій Цезарь. Адже стільки всього потрібно розрахувати, облікувати, пригадати, нарахувати, утримати, виплатити. З жахом думаєте про передвідпускну лихоманку? Розслабтеся! Зараз «пробіжимося» по основних моментах — і відпускна пора всім буде на радість.
  • Негосподарські витрати: зелене світло в обліку податкового прибутку За довгі роки бухгалтери звиклися з думкою, що все «негосподарське» проходить повз облік з прибутку. І коли з 01.01.15 р. ці правила змінилися, багато хто не повірив несподіваному «витратному» подарунку. Це як на дорозі: навіть якщо знаєш, що світлофор зламаний, все одно на червоне світло їхати боязко. Тож як там на сьогодні справи з негосподарськими витратами? На це запитання ми відповімо у статті.
  • Зарплата за першу половину місяця: усе, що потрібно знати Здавалося б, виплатити аванс — це так просто. Але не так хутко робиться, як говориться. Запитань безкінечний потік: зміни в законодавстві, нові роз’яснення офіційних органів... Усе охопити та врахувати деколи бухгалтеру не під силу. І тут, як завжди, ми поспішаємо на допомогу!
  • «Непрості» люди: як порозумітися Ви слово — вам десять у відповідь! Тільки поглянули, а він уже образився смертельно. Попросили — він злиться. Зробили зауваження — плаче. Хотіли порадитися — він мовчить! Трапляються на життєвому шляху люди, з якими складно спілкуватися. Та що там складно, деколи нестерпно! А якщо це ваш колега або не дай Боже начальник? Що робити? Продовжимо тему комунікації та поговоримо про те, як спілкуватися зі складними людьми.
  • Щоб конфліктів не було Коли пристрасті розпалюються і робочі місця перетворюються на поле битви, а співробітники то підтримують одну з ворогуючих сторін, то кидаються як парламентери між двох вогнів у надії всіх помирити, уже ніхто не сумнівається — спалахнув конфлікт. І доки вони ще один одного «не повбивали», давайте з’ясуємо, що ж робити.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі