№53

Податки та бухгалтерський облік, липень, 2017/№ 53 Інші номери журналу ›
  • Кампанія з блокування ПН. 1-й рівень — ознаки непотрапляння під моніторинг* Ось і «приплили» — здрастуй, 1 липня! Перший, тренувальний, акт «ПН-блокувального балету» добіг кінця. Починаються веселощі другого акта, який для багатьох буде вже справжнім. Цей ввідний матеріал стосується першого перевірочного рівня — ознак, за якими повинні відсіватися платники, і ПН/РК, які взагалі не підлягають моніторингу.
  • Кампанія з блокування ПН. 2-й рівень — критерії та механізм У цій статті для тих платників, хто потрапить під моніторинг, проаналізуємо мінфінівські «критерії оцінки ступеня ризиків» при реєстрації ПН/РК для їх моніторингу і можливого блокування, а також механізм їх блокування/розблокування. Оскільки ситуація тут може достатньо швидко мінятися, стежте за нашими новинами і подальшими публікаціями на цю тему.
  • Фінзвітність: радить Мінфін Усе коли-небудь закінчується… І наші коментарі до листів Мінфіну* теж. Завершує цей цикл добірка з фінансової звітності.
  • Повернення сплаченого товару продавцеві У редакцію надійшло таке запитання. За договором купівлі-продажу покупець оплатив товар. Товар відвантажений покупцеві. Але незабаром покупець захотів його повернути. Як правильно оформити ці операції: як повернення товару чи як нове постачання?
  • Податок на нерухомість: визначаємо ставки, уточнюємо звітність З часу останньої податкової реформи промайнуло вже півроку, а її відлуння чути й досі. Усе ще не можуть оговтатися від новорічних задумів законодавця навіть платники податку на нерухомість, який за інших умов можна було б охарактеризувати як «відзвітував раз на рік — та й забув». Може, колись так воно й буде, але не цього року. Сюрпризів тут більш ніж удосталь. І перше місце серед них посідають свіжі роз’яснення податківців, як у поточному році правильно визначити ставку «нерухомого» податку та як уточнитися, якщо ви схибили з цим у річній декларації. Про них і розповімо.
  • Чи може ФОП отримати готівкою інвалютну виручку Чи може ФОП зняти інвалюту зі свого підприємницького рахунку, зараховану туди після обов’язкового продажу частини валютної виручки?
  • Бухгалтерський тест за червень Для бухгалтера головне — упевненість. Зрозуміло, коли під рукою підшивка журналу або «ай-фактор» — немає проблем. Але іноді відповідь потрібна миттєво. А давайте строго між нами перевіримо, як добре «зайшли» теми червневих номерів.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі