№63

Податки та бухгалтерський облік, серпень, 2018/№ 63 Інші номери журналу ›
  • Списали «безнадійку» неплатника? Покажіть різницю! Лист ДФСУ від 23.07.2018 р. № 3236/6/99-99-15-03-02-15/ІПК
  • Держдивіденди і санкції: підступність податківців Лист ДФСУ від 20.04.2018 р. № 1798/6/99-99-15-02-02-15/ІПК
  • Оренда ЦМК і приватизація держпідприємств: проводки від Мінфіну Наказ Мінфіну від 24.05.2018 р. № 529
  • Штрафи за нереєстрацію ПН «Штрафне» питання може загостритися після червневої декларації. Адже у ній платники «покаялися в нереєстрації» (у нових таблицях 1.1, 1.2 додатків Д1, Д5). І деяким вже почали надходити податкові повідомлення-рішення (ППР) зі штрафами. Але про все по черзі.
  • Працюй, доки молодий, або Праця неповнолітніх Багато юнаків і дівчат, які не досягли повноліття, працюють, поєднуючи роботу з навчанням або у вільний від навчання час. А в період літніх канікул — то й поготів. Розповімо, що треба врахувати при прийнятті на роботу неповнолітніх.
  • «Ми відповідальні за тих, кого приручили», або Що мають знати власники собак «Собака — друг людини». Так було з давніх-давен і залишається дотепер. А ще собака може бути не лише вірним другом свого хазяїна, а й чотирилапим «співробітником» підприємства. Наша стаття для тих, хто планує завести службового собаку, наприклад, для охорони території підприємства. Поговоримо про те, що потрібно знати ще до того, як купувати тварину, а саме про обов’язки, які ви при цьому берете на себе, а також про можливу відповідальність за їх невиконання.
  • Курсові різниці & облікова політика Валютні операції нерозривно пов’язані з курсовими різницями (КР) — сумами, що відображають коливання валютного курсу. Як обчислюють КР? На які дати здійснюють їх перерахунок? Які підходи до визначення КР закріплюють в обліковій політиці (ОП)? Де відображають КР? Подробиці — у статті.
  • Імпорт послуг у ПДВ-декларації Один з наших читачів упевнений, що дані про отримані від нерезидента послуги, що відображені в таблицях 1 і 2 додатка Д1, мають збігатися з даними відповідних «імпортних» рядків декларації. Тобто, на його думку, суми і там, і там мають бути однаковими. Чи так це? Розберемося просто зараз.
  • Бухгалтерський тест за липень Для бухгалтера головне — впевненість. Зрозуміло, коли під рукою підшивка журналу або «ай-фактор» — жодних проблем. Але іноді відповідь потрібна миттєво. А давайте суто між нами перевіримо, як добре «зайшли» теми липневих номерів.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі