№2/1

Оплата праці, січень, 2021/№ 2/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Збільшено вік перебування на держслужбі і службі в ОМС Нещодавно Верховна Рада України змінила традиційний підхід до встановлення граничного віку перебування на держслужбі і службі в органах місцевого самоврядування.
  • Залишки щорічних відпусток: коли надати, щоб не було штрафу? У працівника залишилися невикористаними 10 календарних днів щорічної основної відпустки за 2019 — 2020 робочий рік. Додаткову щорічну відпустку працівник використав повністю. Чи вважатиметься порушенням, якщо ми не надамо працівникові залишок щорічної основної відпустки до кінця поточного робочого року?
  • «Трудова» квота — 2020: відзвітувати і забути Квота з працевлаштування «неконкурентоспроможних» громадян — уже давно не екзотика для більшості роботодавців. Зрозуміло, що, якщо є квота, потрібно її не лише виконати, а й відзвітувати про це. Як це зробити та в який строк? Читайте далі.
  • Медогляди водіїв: коли проводити, як організувати У попередньому випуску ми розповіли про особливості прийняття на роботу водіїв*. Сьогодні розглянемо, які види медоглядів і з якою періодичністю зобов’язані проходити водії, як організувати проведення таких медоглядів та чи існує відповідальність за непроходження водієм медогляду.
  • Де брати мотивацію для досягнення цілей? Виходите після святкових вихідних на роботу, а мотивація і працездатність з вами не пішли… Чому так? Здавалося б, ви відпочили, отримали приємні враження від свят, зарядилися енергією для роботи. І бажання підкорювати нові вершини в новому році має вже стати вашим супутником. У реальних обставинах часто виходить зовсім не так. Запрошую вас поговорити про те, що таке мотивація. А також про те, як зрозуміти, що мотивує саме вас, як знайти нові джерела мотивації, як не кинути розпочату справу. І, звичайно, які фактори заважають залишатися вмотивованими протягом довгого часу і досягати задуманого.
  • Перелік святкових днів, професійних і міжнародних свят у лютому 2021 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі