20.04.2015

Інформаційна сторінка

Щороку бухгалтери бюджетних установ стикаються з однією й тією самою проблемою: як забезпечити себе актуальною інформацією та не пропустити важливі новації законодавства, яке нестримно змінюється? Рішення є — потрібно передплатити періодичні видання. Однак з кожним роком ця процедура для бухгалтера стає все більш складною та виснажливою: то передплату на професійну періодику у кошторисі необхідно обґрунтувати, то на оформлення договору та документів з «Укрпоштою» багато часу витратити, а ще й деякі проблеми з платежами в Казначействі вирішити.

Однак не слід засмучуватися! Ми подбали про вас, і для зручності та економії вашого часу і сил Видавничий будинок «Фактор» пропонує вам оформити редакційну передплату з поштовою доставкою.

Бухгалтери бюджетних установ дарма нехтують редакційною передплатою, вважаючи, що така послуга призначена лише для комерційних організацій, а ось їх документи у Казначействі на реєстрацію не приймуть. Договір на передплату з редакцією та рахунок від редакції без проблем реєструються в органах Казначейства, якщо ви маєте дозвіл на передплату періодичних видань від вищої за рівнем організації.

7 переваг редакційної передплати:

— оформляєте передплату не залишаючи робочого кабінету;

— не витрачаєтеся на міжміський зв’язок з послугою «Зворотний дзвінок» — менеджер з передплати сам вам передзвонить. Замовити зворотний дзвінок ви можете на сайті id.factor.ua;

— заощаджуєте бюджетні кошти на оплату послуг «Укрпошти» при оформленні передплати;

— економите свій час, уникаючи необхідності йти до поштового відділення, стояти в чергах і чекати на підписання договору;

— вашу передплату опрацює та оформить привітний і уважний менеджер з відповідальним ставленням до роботи;

— вам доставлять документи на передплату, договір і рахунок безпосередньо на роботу;

— після оплати, якщо передплату оформлено на рік, ви отримаєте всі номери газети від початку року, коли б не сплатили річну передплату.