28.12.2009

Новини&Програми

Новини

Грудневий випуск диска «1С:ІТС (Україна)»

У першій декаді грудня вийшов новий випуск «1С:ІТС (Україна)» за 2009 рік. На диску розміщені: платформа «1С:Підприємство 8», версія 8.1.15.14; СУБД POSTGRESQL, версія 8.3.3-2.1C; «1С:Підприємство» — робота з файлами; такі конфігурації для платформ:

1) «1С:Підприємство 8»:

— «Бухгалтерія для України». ПРОФ. Редакція 1.1. Версія 1.1.13 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

— «Бухгалтерія для України». Базова. Редакція 1.1. Версія 1.1.13 (оновлення);

— «Зарплата і управління персоналом для України». Редакція 2.1. Версія 2.1.10 (оновлення);

— «Управління торговельним підприємством для України». Редакція 1.1. Версія 1.1.5 (оновлення);

— «Управління торгівлею для України». Редакція 2.3. Версія 2.3.6.5 (оновлення + веб-додатки);

— «Конвертація даних». Редакція 2.1. Версія 2.1.1 (дистрибутив + оновлення);

2) «1С:Підприємство 7.7»:

— «Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.024.

Також на диску можна знайти форми звітності для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

— за III квартал 2009 року (випуск 1) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

— за III квартал 2009 року (випуск 1) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2;

— за III квартал 2009 року (випуск 1) для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

У грудневому випуску ІТС продовжено опис нових механізмів уведення залишків у типовій конфігурації «Бухгалтерія для України». Додано статті з уведення залишків з нематеріальних активів та капітальних інвестицій.

Користувачам «1С:Бухгалтерії 8 для України» варто звернути увагу на оновлення в розділі «Облік необоротних активів», до якого додано нові методичні статті, що описують методику відображення операцій ремонту орендованих основних засобів, а також звітність підсистеми обліку нематеріальних активів.

Для користувачів конфігурацій «Бухгалтерія для України» та «Управління торговельним підприємством для України» описано механізм відображення доходів фізичних осіб, не пов’язаних з оплатою праці, на прикладі нарахування дивідендів.

Джерело: www.1с.ua 

 

Новини від «1С»: нова конфігурація

Фірма «1С» спільно з компанією «1С-Теллур» анонсувала випуск нового продукту — «1С:Підприємство 8. Розпорядник бюджетного фінансування для України».

Програмний продукт призначено для автоматизації обліку планування та розподілу фінансування бюджетними коштами в межах відомства з консолідацією даних в єдиній інформаційній базі.

Конфігурація «Розпорядник бюджетного фінансування для України» дозволяє:

— вести облік планованих доходів та витрат за різними джерелами фінансування, у тому числі у вигляді зведених даних;

— формувати ліміти для підвідомчих організацій;

— формувати та вести облік затверджених показників, у тому числі у вигляді зведених даних;

— аналізувати та вносити зміни до затверджених показників, у тому числі у вигляді зведених даних;

— аналізувати потреби у фінансуванні підвідомчих організацій;

— формувати дані розподілу з урахуванням запланованих показників та отриманих асигнувань.

У конфігурації передбачено експорт та імпорт даних у форматі казначейської системи «Мережа». До складу продукту «1С:Підприємство 8. Розпорядник бюджетного фінансування для України» входять звіти, що дозволяють отримувати друкарські форми у вигляді, затвердженому наказом Міністерства фінансів України від 28.01.2002 р. № 57 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 29.12.2004 р. № 845, зі змінами).

Новий програмний продукт створено на технологічній платформі «1С:Підприємство 8», яка забезпечує високу гнучкість, настроюваність, масштабованість, продуктивність та ергономічність прикладних рішень.

Джерело: 1c.ua

 

«Бест-Звіт Плюс» та «Бест-Звіт Корпорація» вкотре оновилися

Компанія «Бест-Звіт» випустила дистрибутив системи «Бест-Звіт Плюс» 8.80.002 з підтримкою ОС Windows Vista, Windows 7, а також кумулятивний пакет оновлень 8.81.000, що включає проміжні оновлення 8.80.001 — 8.80.002 програм «Бест-Звіт Плюс» (див. «Б & К», 2009, № 6, с. 6). Крім цього, випущено нове оновлення 7.85.000 для програми «Бест-Звіт Корпорація».

У новій версії оновлення 7.85.000 «Бест-Звіт Корпорація» проведено зміни за форматами квитанцій та їх відображенням у «Журналі передачі пакетів». Також оновлено довідник «Інспекції» згідно з довідником ДПАУ.

Крім іншого, для бюджетних звітів у меню «Параметри системи» у закладці «Додатково» додано нове поле «Друкувати контрольну суму в бланках Держказначейства». За умовчанням ця функція неактивна (значення не проставлено), тобто у звітах контрольну суму та код ЄДРПОУ не видно на екрані і вони не друкуються в паперовій формі. При встановленому значенні в цьому полі контрольну суму та код ЄДРПОУ буде видно на екрані та надруковано в паперовій формі.

У формах звітності додано нові звіти до розділів: «Податкова звітність», «Первинні документи», «Статистична звітність», «Мінекономіки/Моніторинг», «Мінпромполітики».

Розмір пакета оновлень «Бест-Звіт Плюс» версії 8.81.000 — 9,37 Мб, а пакета оновлень «Бест-Звіт Корпорація» версії 7.85.000 — 9,9 Мб.

Джерело: bestzvit.com.ua