26.01.2009

Новини&Події

Новини

 

Львів’янина засуджено за збут конфіденційних баз даних держорганів

Районний суд Львова визнав винним 27-річного місцевого жителя в незаконному продажу конфіденційної інформації, йому призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі, повідомляє АМІ «Новини-Україна».

У межах заходів щодо захисту державних інформаційних ресурсів працівники СБ України у Львівській області встановили особу, яка незаконно продавала конфіденційну інформацію, що є власністю держави.

Зловмисника було затримано СБУ під час реалізації інформації з обмеженим доступом. Правопорушником виявився 27-річний львів’янин, який за допомогою мережі Інтернет знаходив покупців та збував бази органів державної влади України, в яких містилася інформація про суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності.

Після затримання зловмисника слідчим відділом управління СБУ у Львівській області було порушено кримінальну справу за несанкціонований збут чи розповсюдження інформації з обмеженим доступом, що зберігається в електронно-обчислювальних машинах, автоматизованих системах, комп’ютерних мережах чи на носіях такої інформації.

Джерело: ain.com.ua