27.07.2009

Новини&Інтернет

Новини

 

У Дніпропетровську відбудеться семінар для інтернет-магазинів — початківців

12 серпня в Дніпропетровську відбудеться семінар «Інтернет-магазин для початківців». На семінарі фахівці провідних інтернет-компаній докладно розкажуть про те, як привернути покупців, організувати приймання платежів та налагодити доставку. Семінар збере інтернет-підприємців — початківців та компанії, які планують розвивати через інтернет новий канал продажів.

Слухачам участь у семінарі дасть більше інформації про те, з чого краще розпочати інтернет-бізнес і як уникнути основних помилок.

Організатор семінару — компанія OWOX. Серед доповідачів — представники компаній «Яндекс», Hotline, Nadavi, Petrovka.ua, Price.ua, Promodo, OWOX і UaMaster. Для участі в семінарі необхідно зареєструватися на сайті seminar.owox.ua.

Джерело: itua.info

 

«Топ НЕТ» запровадив послугу відправлення факсу на електронну пошту

Компанія «Топ НЕТ» запровадила нову послугу Fax2Email. Послуга дозволяє клієнтам компанії відправляти повідомлення з факсу на електронну скриньку. Відправлені факс-повідомлення доставляються на будь-яку зазначену відправником електронну адресу у вигляді вкладення у стандартному графічному форматі (TIFF) з можливістю подальшого збереження.

Для роботи з F2E кожному клієнту надається окремий прямий міський номер без фізичного підключення телефонної лінії. Вартість користування послугою становить 150 грн./міс.

Джерело: proIT .com.ua