09.03.2009

Новини&Програми

Новини

 

Новий навчальний курс від «1С»

16 — 19 березня 2009 року в Києві відбудеться навчальний курс «Запровадження та адаптація прикладного рішення «1С:Бухгалтерія 8 для України».

Мета курсу — відпрацювання практичних навичок вирішення завдань, що виникають у процесі експлуатації чи впровадження типового рішення, навичок коректної конфігурації та програмування для реалізації додаткового функціоналу прикладного рішення «1С:Бухгалтерія 8 для України». Тривалість курсу — 32 академічні години протягом чотирьох днів з 10:00 до 18:00 (з перервами на обіди та каву-брейки).

Курс призначено для фахівців, які володіють навичками користувача в обсязі книги «Керівництво користувача» з комплекту поставки прикладного рішення «Бухгалтерія для України», які опанували базові навички конфігурації та програмування в системі «1С:Підприємство 8».

Джерело: 1c.ua

 

Рішення для комбікормових та зернопереробних підприємств схвалено фірмою «1С»

Продукт «ІН-АГРО: Елеватор. Комбікормовий завод (для України)» фірми «ІН-АГРО» отримав сертифікат «Сумісно! Система програм 1С:Підприємство».

Він являє собою прикладну програму до типової конфігурації «Бухгалтерія для України», розроблену в середовищі «1С:Підприємства 8.1», та призначений для ведення бухгалтерського, податкового обліку та кількісно-якісного обліку на хлібоприймальних і зернопереробних підприємствах та адаптований під вимоги Інструкції про ведення обліку й оформлення операцій із зерном і продуктами його переробки на хлібоприймальних та зернопереробних підприємствах, затвердженої наказом Мінагрополітики від 13.10.2008 р. № 661.

Джерело: 1c.ua

 

Вийшов пакет оновлення «Бест-Звіт Плюс 8.63.001»

19 лютого наздогін за пакетом оновлення «Бест-Звіт Плюс 8.63», присвяченим головним чином зміненій ПДВ-звітності, вийшов черговий пакет оновлень 8.63.001. Немає жодних нових форм, лише зміни в існуючих формах податкової, статистичної та пенсійної звітності. Зокрема, змін зазнали форми додатків до декларації про доходи фізичних осіб для отримання права на податковий кредит, а також додаток 23 у частині ставки внесків для платників фіксованого сільгоспподатку.

Скачати новий пакет оновлення можна за посиланням

http://www.bestzvit.com.ua/downloads/8P_Upd631.exe .

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Оновлення антивірусної утиліти Kaspersky AVP Tool v.7.0.0.290

Kaspersky AVP Tool — ще одна безкоштовна утиліта для боротьби з вірусами від розробників Касперського. Програма не має всіх функцій повноцінного антивіруса, але здатна сканувати папки комп'ютера в пошуках заражених файлів та видаляти їх або пересилати в «карантин». Оновлюється регулярно (кілька разів на день), тому дозволяє боротися навіть з найсвіжішими «паразитами». Найостаннішу версію утиліти Kaspersky AVP Tool можна скачати з каталогу

http://downloads5.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/ . Розмір — 33 Мбайт.

Джерело: ixbt.com