14.06.2010

Новини&Програми

Новини

 

Новини від «1С»: нова конфігурація

Фірма «1С» анонсувала вихід базової версії програмного продукту «1С:Підприємство 8. Зарплата і Управління персоналом для України», розробленого компанією «АБІ Україна» (м. Київ) на замовлення фірми «1С», усі права на розповсюдження конфігурації належать фірмі «1С».

Програму «1С:Підприємство 8. Зарплата і Управління Персоналом для України. Базова версія» призначено для автоматизації розрахунку заробітної плати і реалізації кадрової політики на невеликих підприємствах, на яких із програмою працює один користувач і не вимагається адаптація типового рішення до особливостей конкретного підприємства.

У конфігурації «1С:Зарплата і Управління Персоналом 8 для України» передбачено можливість спільного використання з програмою «1С:Бухгалтерія 8 для України».

Крім того, «1С:Навчальний Центр № 1» спільно з Навчальним центром ТОВ «1С-Теллур» анонсував курс навчання «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України. Основні принципи роботи і взаємодії підсистем», що відбувається в Києві з 21 по 24 червня 2010 року.

Метою курсу є здобуття слухачами базових знань як у предметній галузі, так і в методиках її автоматизації засобами конфігурації «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України» (редакція 1.2).

Під час курсу буде розглянуто архітектуру конфігурації «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України» (редакція 1.2), методики використання, а також взаємозв’язки всіх підсистем типового рішення між собою.

Крім цього, пропонований курс передбачає підготовку до тестування «1С:Професіонал» за прикладним рішенням «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України», оскільки слухачі курсу отримують можливість безкоштовно скласти сертифікаційний іспит «1С:Професіонал» за прикладним рішенням «1С:Управління виробничим підприємством для України», у разі успішного складання якого слухачам видається Сертифікат «1С:Професіонал» фірми «1С».

Після закінчення навчання слухачам видається свідоцтво фірми «1С» про проходження відповідного курсу. Для участі слухачам курсу необхідно знати платформи «1С:Підприємство 8» на рівні користувача, а також бажано мати сертифікат «1С:Професіонал» за платформою «1С:Підприємство 8».

 

Джерело: 1c.ua

 

Чергове оновлення «Бест-Звіт Плюс»

Компанія «Бест-Звіт» випустила кумулятивний пакет оновлень 8.88.000 для своєї програми «Бест-Звіт Плюс».

Пакет оновлень 8.88.000 включає всі проміжні оновлення з 8.87.001 по 8.87.006.

Оновленням 8.88.000 унесено зміни до форми № 1ДФ, а саме доопрацьовано функцію пошуку у формі № 1ДФ.

Крім того, виправлено деякі помилки в роботі програми:

— роздільний підпис із різних комп'ютерів у модулі «Документи на підпис»;

— доопрацьовано механізм підпису Запиту до податкової про стан розрахунків з бюджетом для фізичних осіб без сертифіката і печатки підприємства.

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

 

Джерело: bestzvit.com.ua

 

«Швидку допомогу» в Києві можна буде викликати через e-mail

«Швидку допомогу» можна буде викликати через e-mail, sms або факс. Такі стандарти було покладено в основу нових правил виклику «швидкої допомоги» в м. Києві депутатами Київської міської ради. Якщо ці нововведення наберуть більшість голосів наступного четверга, нові правила почнуть діяти вже у червні 2010 року.

Так, згідно з цими правилами машину «швидкої допомоги» можна буде викликати факсом (тел. 234-53-56), за допомогою електронної пошти (

103@health.kiev.ua) та sms-повідомлення (номер 10-003 для абонентів «Київстар» і 096-5613977 — для абонентів інших операторів). Протягом трьох хвилин має прийти підтвердження, що виклик прийнято.

Як зазначається в документі, «швидка» виїжджає тільки при знепритомненні, судомах, раптовому порушенні дихання, раптовому болю в області серця, гострому болю в животі, блювоті кров'ю, сильних кровотечах усіх видів, усіх видах травм, травмах при ДТП та інших надзвичайних ситуаціях, отруєннях, укусах тварин та змій, а також коли потрібне транспортування до лікарні. Залежно від характеру скарги єдиний оператор направлятиме дзвінок до «швидкої», дільничного або психіатра.

За словами заступника мера Алли Шлапак, сьогоднішні правила виклику «швидкої» прийняті у 1947 році, а нові враховують стандарти, що діють на території ЄС.

 

Джерело: ain.ua