24.05.2010

«БЕСТ ЗВІТ»: 10 років інновацій

Стаття

«БЕСТ ЗВІТ»: 10 років інновацій

 

23 травня 2010 року компанії «БЕСТ ЗВІТ» виповнилося 10 років. Саме цього дня у 2000 році розпочалася історія «БЕСТ ЗВІТ» — повнофункціональної софтверної компанії, що дуже швидко стала визнаним лідером ринку інформаційних технологій, компанією, яка пропонує програмні продукти для ведення електронного документообігу, для складання та подання бухгалтерської звітності в електронному вигляді.

 

А почалося все з «Інтелект-Сервіс» — компанії, яка з 1990 року займалася розробкою програмних комплексів для автоматизації бухгалтерського, фінансового та управлінського обліку. Усі програми мали назву «БЕСТ» — Бухгалтерія, Економіка, Склад і Торгівля. На базі існуючої програми «БЕСТ ПРО» створили систему прийняття та обробки паперової звітності до ДПА України. А потім виникла ідея подання звітності в електронному вигляді. Для її реалізації й було написано окрему програму. І оскільки ця програма була «донькою» «БЕСТ ПРО», то фамільний префікс «БЕСТ» зберігся, але додалося закінчення — «ЗВІТ». Так у 2000 році з’явилася на ринку програма «БЕСТ ЗВІТ» та однойменна компанія, що стала займатися її супроводом і поширенням.

За 10 років клієнтами компанії стали більше 100 тисяч підприємств та установ України. Серед клієнтів — органи державної та місцевої влади, великі промислові комплекси і концерни, банки, торговельні й комерційні організації, страхові компанії, житлово-комунальні господарства, лікарні та готелі, і багато інших підприємств та організацій.

 

«Враження від роботи з програмами найпозитивніші. Слід зазначити, що прогрес удосконалення програм колосальний — я починала працювати з програмою «БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС», подаючи звіт тільки до податкової інспекції та на дискеті, зараз надсилаю звіти в електронному вигляді до ДПІ, статистики, фондів.

Обслуговування фахівців компанії-розробника на вищому рівні. Я не витрачаю час для відстеження змін у формах (бланках) звітів. Для цього фахівці без мого повідомлення, але за моєю згодою, приходять регулярно та оновлюють програму. При цьому список оновлених бланків виводиться на комп’ютері для ознайомлення. Тому я завжди в курсі змін. Програма дозволяє проводити оновлення і самостійно, але я користуюся послугами спеціалістів, я їм довіряю».

Жук Раїса Василівна, головний бухгалтер ТОВ «Біо Райз» м. Києва

Компанія «БЕСТ ЗВІТ» випускає серію продуктів не тільки для формування та подання звітів електронною поштою до держорганів, а й для здійснення електронного документообігу як усередині підприємства, так і з контрагентами та держорганами.

Так, з програми «БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС» можна надсилати запити до податкової для звірки розрахунків підприємства з бюджетом і отримувати дані про ІПН своїх контрагентів. Також можна здійснювати обмін електронними податковими накладними з контрагентами підприємства.

Комплекс «БЕСТ ЗВІТ КОРПОРАЦІЯ» дозволяє здійснювати консолідацію всіх звітів, що надходять від філій і підвідомчих організацій з можливістю подальшого аналізу та обробки даних.

Програма «БЕСТ ЗАРПЛАТА» дозволяє автоматизувати роботу відділу кадрів і зарплати малих і середніх підприємств.

Цього року компанія випускає продукт нового покоління, що є симбіозом усіх можливостей популярного комплексу «БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС» з новими функціями, які дозволяють істотно розширити саме поняття «Електронний документообіг».

За 10 років було створено широку дилерську мережу, що складається з 500 компаній-партнерів, завдяки яким забезпечується якісне обслуговування клієнтів на високому професійному рівні по всій Україні.

Для встановлення тривалих і дружніх відносин клієнтів і компанії у 2005 році було відкрито «Наш Клуб», що став частиною програми лояльності нашої компанії. Клуб об’єднує найбільш вдумливих і далекоглядних, прогресивних і прихильних новим технологіям бухгалтерів-користувачів програм серії «БЕСТ».

У 2008 році з’явився корпоративний журналу «PRO ІНТЕЛЕКТ», що виріс до масштабів всеукраїнського видання компанії.

 

На сайті www.bestzvit.com ви зможете дізнатися всі новини компанії, а також ознайомитися з функціональними можливостями наших програмних продуктів.