27.09.2010

Новини&Програми

Новини

 

Вересневий випуск диска «1С:ІТС (Україна)»

У першій декаді вересня вийшов новий випуск «1С:ІТС (Україна)» за 2010 рік. На диску наведені такі компоненти, як платформа «1С:Підприємство 8», версія 8.2.12.78, «1С:Підприємство — Робота з файлами», а також такі конфігурації для платформ:

1) «1С:Підприємство 7.7»:

«Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2.0, реліз 7.70.243;

«Бухгалтерський облік для бюджетних установ України» (базова), редакція 2.0, реліз 3.70.234;

2) «1С:Підприємство 8.1»:

«Управління торгівлею для України», редакція 2.3, версія 2.3.8 (оновлення);

«Роздріб для України», редакція 1.0, версія 1.0.4 (оновлення);

«Управління торговельним підприємством для України», редакція 1.1, версія 1.1.10 (оновлення);

3) «1С:Підприємство 8.2»:

«Управління торгівлею для України», редакція 2.3, версія 2.3.8 (оновлення);

«Роздріб для України», редакція 1.0, версія 1.0.4 (оновлення);

«Управління торговельним підприємством для України», редакція 1.1, версія 1.1.10 (оновлення);

«Конвертація даних», редакція 2.1, версія 2.1.3 (дистрибутив + оновлення).

Також на диску можна знайти

форми звітності для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

за II квартал 2010 року (випуск 2) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

за II квартал 2010 року (випуск 2) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для бюджетних установ Україні», редакція 2;

за II квартал 2010 року (випуск 2) для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + + Зарплата + Кадри для України».

У цьому випуску методичної підтримки в розділі «Типові запитання користувачів 1С:Бухгалтерії 7.7 для України при переході на 1С:Бухгалтерію 8 для України» додано нові матеріали, що описують порядок підготовки в «1С:Бухгалтерії 8 для України» бази даних до початку роботу, а також відмінності такої настройки порівняно з версією 7.7. Також описано параметри настройки для розрахунку ПДФО та механізми відображення витрат з нарахування заробітної плати та за внесками ФОП. А в підрозділі «Сервісні функції» розповідається про створення нової інформаційної бази, зміну мови інтерфейсу, настроювання роботи з декількома організаціями в одній базі, додавання нового користувача та встановлення дати заборони редагування.

Для користувачів конфігурації «Роздріб для України» оновлено опис настроювання механізму знижок.

У рубриці «Робота з торговельним устаткуванням» оновлені драйвери для деяких моделей торговельного устаткування фірм Datecs, Exellio, «ИКС», «Мини», «Мария», а також розміщені нові драйвери торговельного устаткування цих же фірм, підтримку якого включено до складу типових конфігурацій для України: «Управління торгівлею для України», «Роздріб для України», «Управління торговельним підприємством для України», «Управління виробничим підприємством для України». Крім цього, оновлено список підтримуваних драйверів торговельного устаткування в типових конфігураціях для України.

Адміністраторам інформаційних систем на платформі «1С:Підприємство» пропонуємо ознайомитися з розділом, в якому наведено інформацію про вплив значення параметра «Зсув дат» на роботу інформаційної бази, створеної на СУБД Microsoft SQL Server. Оновлені розділи, що описують розташування даних «1С:Підприємства» та індекси таблиць бази даних.

Спеціалістам, які займаються питаннями продуктивності та надійності інформаційних систем, що працюють під високим навантаженням, рекомендуємо ознайомитися з новою рубрикою «Технологічні питання великих впроваджень». У рубриці наведено типові причини надлишкових блокувань та способи їх усунення, причини виникнення взаємоблокувань, розглянуто причини неоптимальної роботи запитів, наведено методику аналізу проблем у працюючій розрахованій на багато користувачів системі за допомогою «Центру управління продуктивністю».

Для спеціалістів з розробки прикладних рішень наведено приклад створення звіту системи компоновки даних із залишками без віртуальних таблиць.

Оновлено демонстраційну конфігурацію «Управляемое приложение».

Оновлено файли-приклади створення зовнішніх компонент.

Джерело: 1c.ua

 

Новини від «1С»: новий курс

Навчальний центр № 1 спільно з Навчальним центром ТОВ «1С-Теллур» запрошує на курс навчання «Конфігурування платформи «1С:Підприємство 8.2», який відбудеться в Києві з 4 по 8 жовтня 2010 року.

Мета курсу — підготувати слухачів до складання іспиту «1С:Спеціаліст» за платформою «1С:Підприємство 8.2».

Курс розраховано на фахівців, які знайомі з технологічною платформою «1С:Підприємство» та, бажано, мають сертифікат «1С:Професіонал» за платформою «1С:Підприємство 8».

Відмітною особливістю курсу буде докладне обговорення механізмів платформи, знання та вміння використовувати які необхідне для успішного складання іспиту «1С:Спеціаліст» за платформою «1С:Підприємство 8.2». Робота з механізмами платформи демонструється на прикладі вирішення навчального завдання, аналогічного екзаменаційним завданням. Також у зв’язку зі змінами у вимогах до іспиту «1С:Спеціаліст» за платформою «1С:Підприємство 8.2» у курсі розглядатиметься низка нових механізмів платформи версії 8.2.

Після проходження курсу слухачам надається одна безоплатна спроба атестації «1С:Спеціаліст» за конфігурацією платформи «1С:Підприємства 8.2», яка відбудеться 9 жовтня 2010 року у навчальному класі «1С Україна». Для допуску на атестацію «1С:Спеціаліст» за платформою «1С:Підприємство 8.2» потрібна наявність сертифіката «1С:Професіонал» за платформою «1С:Підприємство 8», який слід отримати заздалегідь, здавши тестування в будь-якому з регіональних АЦС. Крім того, слухачу видається Свідоцтво фірми «1С» про проходження цього курсу навчання.

Джерело: 1с.ua

 

Чергове оновлення «Бест Звіт Плюс»

Компанія «Бест Звіт» випустила пакет оновлень 8.92.000 для своєї програми «Бест Звіт Плюс».

Пакет оновлень 8.92.000 є кумулятивним та включає всі зміни, унесені проміжними оновленнями 8.91.001 — 8.91.006.

Крім того, цим оновленням до модуля «Управління сертифікатами» додано новий сертифікат з кодом ЄДРПОУ 21680000 «ГОЛОВНЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ У М. КИЄВІ» у зв'язку із закінченням строку дії попереднього та змінами у прайсі, а також оновлено довідник «НПП» (номенклатура продукції промисловості) для форми «1-П» (статистична звітність).

Скачати пакет оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua