13.06.2011

Чому може бути не видно договір

Відповідь на запитання

Чому може бути не видно договір

 

Добридень! Я недавно працюю в «1С:Бухгалтерії 7.7» та зіткнулася з тим, що не завжди створений договір з контрагентом виводиться у формі відбору. Чому так відбувається?

І. Литвинова, м. Кременчук

Відповідає

Ганна САРАЄВА , економіст-аналітик Видавничого будинку «Фактор»

 

З такою проблемою в «1С:Бухгалтерії 7.7», як правило, стикається більшість новачків. Причин, з яких договір не відображається у вікні відбору, може бути декілька. Перша — неправильно встановлений інтервал дат у вікні відбору. Як ви можете бачити на рис. 1, при відборі виводяться дані з 01.06.2011 р. по 31.12.2011 р., а договір, наприклад, було створено 28.05.2011 р. Таким чином, при відборі програма його не бачить, тому що не сортує дані за потрібний період. Це легко виправити — достатньо натиснути на кнопку і вказати у вікні, що відкрилося, потрібний часовий інтервал (рис. 1).

Друга причина — у картці контрагента вибрано вид обліку взаєморозрахунків з контрагентом «

в разрезе счетов/накладных» (рис. 2). У зв’язку з цим створений договір не виводиться у вікні відбору. Як ви можете побачити на рис. 3, у журналі договорів створено договір з контрагентом «Альфа», а при заповненні документа «Приходная накладная» у вікні відбору замовлення договір не виводиться.

 

 

Це основні причини, з яких можна не побачити договір у вікні відбору. Успіхів у роботі!