26.09.2011

Розширення колонок в «Оборотно-сальдовій відомості»

Відповідь на запитання

Розширення колонок в «Оборотно-сальдовій відомості»

 

Шановна редакціє «Б & К», після оновлення програми «1С:Бухгалтерія для України 7.7» у звіті «Оборотно-сальдова відомість» колонка з назвою рахунка стала більш громіздкою. Чи можна якось повернути звіту первісний вигляд?

О. Лімонова, м. Чугуїв

Відповідає

Юлія КАМІНСЬКА , консультант «Б & К»

 

На сьогодні у зв'язку з тим, що програма «1С» неодноразово доповнювалася новими релізами, у звітах «

Оборотно-сальдовая ведомость» (рис. 1) та «Оборотно-сальдовая ведомость по счету» сталися «збої» та звузилася колонка «Рахунок – Назва». Від цього оборотно-сальдова відомість у роздрукованому вигляді стала значно більшою.

Щоб самостійно виправити цю помилку, зайдіть у програму в режимі «Конфигуратор». Відкрийте конфігурацію, командою «Конфигурация → Открыть конфигурацию» і виберіть у вікні, що відкрилося, «Отчеты → ОборотноСальдоваяВедомость» або «ОборотноСальдоваяВедомостьПоСчету» (рис. 2). Подвійним клацанням миші відкрийте один із вибраних звітів та у формі звіту, що відкрилася, перейдіть на закладку «Таблица_Укр».

У вікні, що відкрилося, необхідно виділити курсором мишки стовпець 2 «Рахунок – Назва» (рис. 2) та розсунути його межу (тримаючи натиснутою ліву клавішу мишки) до необхідної ширини. Результат зміни надано на рис. 3.

Розширивши вручну колонку, закрийте форму — звіт документа. Під час закриття програма запитає, чи потрібно зберегти внесені зміни (рис. 4), натисніть на кнопку «Да».

Перевірте зовнішній вид звіту. Для цього запустіть програму в робочому режимі та сформуйте звіт — оборотно-сальдову відомість (меню «Отчеты → Оборотно-сальдовая ведомость». У сформованому звіті видно, що колонка з назвою рахунка розширилася (рис. 5).

 

Успіхів у роботі! Чекаємо ваших запитань за адресою

bk@id.factor.ua.