24.12.2012

Подарунок нашим передплатникам

Довідкова інформація

Подарунок нашим передплатникам

 

Шановні читачі! Ось і добігає кінця 2012 рік, і щодня дедалі з більшим нетерпінням ми починаємо чекати бою курантів та нових подій уже в новому році. Однією з таких подій буде новий формат нашого видання: із 2013 року «Бухгалтер & Комп’ютер» виходить 1 раз на місяць на 80 сторінках (анонси на наступний рік — на с. 40).

Напередодні свята ми не могли залишити вас без подарунка — кожному передплатнику електронний архів «Бухгалтер & Комп’ютер» за весь 2012 рік.

Редакція видання «Бухгалтер & Комп’ютер»

 

Кілька слів про те, що являє собою електронний архів. Це програма, в якій у хронологічному порядку зберігаються всі номери нашого видання. У ній реалізовано можливість зберігати вподобаний матеріал у рубриці «Обране», зручний пошук та багато що інше.

 

ЯК ОТРИМАТИ ПОДАРУНОК

Для того щоб отримати архів номерів, починаючи з 14 січня 2013 року в будь-який зручний для вас час виконайте такі дії:

1. Зайдіть на сайт «Бухгалтер & Комп’ютер» (bk.factor.ua).

2. На головній сторінці, після змісту поточного номера, натисніть на посилання «Електронна версія «Б & К». Архів за 2012 рік». У вас почнеться завантаження установлювального файлу програми.

3. Установіть скачану програму.

Установлена програма поки що є просто порожньою програмною оболонкою. Щоб у ній з’явився архів номерів видання «Бухгалтер & Комп’ютер», потрібно виконати активацію. Для цього необхідно самостійно скласти і відправити на адресу factorinfo@factor.ua електронний лист із такою інформацією, як:

1) назва підприємства;

2) код ЄДРПОУ (або ІПН для СПД-ФО);

3) адреса e-mail;

4) контактна особа (посада);

5) адреса фактична;

6) телефон із кодом міста;

7) відкритий ключ. Дізнатися його можна таким чином: після запуску програми слід зайти до меню «Параметры → Ключ доступа» — поле «Открытый ключ» містить шукану комбінацію цифр;

8) електронна копія квитанції про оплату за 2012 рік.

У відповідь листом редакція надішле вам закритий ключ — збережіть його. Далі вам необхідно ввести закритий ключ до програми і натиснути на кнопку «Получить обновление». Архів видання буде додано до програми.

Якщо під час установлення програми у вас виникли якісь труднощі, телефонуйте до нашої служби підтримки за тел. (057) 719-54-75.

 

Якщо ви хочете й далі отримувати «Бухгалтер & Комп’ютер» в електронному вигляді, вам потрібно буде лише оформити передплату на сайті e.factor.ua або за тел.: (057)719-92-59, (057) 717-52-72.

З Новим роком