24.12.2012

Анонси на наступний рік

Довідкова інформація

РОБОТА З «1С:БУХГАЛТЕРІЄЮ 8»

Продовжимо розглядати особливості відображення різних господарських операцій та відповідати на запитання читачів. Крім того, із цього номера ми знайомитимемо наших читачів з новими звітами та доробками для «1С:Бухгалтерії 8 для України», що з’являються на просторах Інтернету.

 

ВИВЧАЄТЬСЯ «1С:УПРАВЛІННЯ ТОРГОВЕЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ»

Ми почнемо публікувати цикл статей щодо настроювання та нюансів роботи в «1С:Управлінні
торговельним підприємством».

 

ПРОФЕСІЙНІ ПРИЙОМИ РОБОТИ З MS OFFICE 2013

Новинки та корисні інструменти MS Office — найпопулярнішого інструменту для вирішення офісних завдань, для бухгалтерських розрахунків та обробки даних.

 

БАЗИ ДАНИХ ДЛЯ БУХГАЛТЕРА, АУДИТОРА, ЕКОНОМІСТА

У цій рубриці ми розглянемо основні поняття й можливості баз даних, їх принципову відмінність від звичного і добре знайомого MS Excel. Але головну увагу ми зосередимо на тому, де та в яких
моментах бази даних можуть надати реальну допомогу практикуючому бухгалтеру.

 

ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЇ У ПРАКТИЦІ БУХГАЛТЕРА, АУДИТОРА, ЕКОНОМІСТА

Тут ми поговоримо про інструменти синхронізації даних, системи резервного копіювання, організацію віддаленої роботи з документами, про застосування хмарних технологій, подивимося, як створити віртуальний офіс своїми руками і що це дасть практикуючому бухгалтеру.

Окремі публікації ми присвятимо проблемам безпечної роботи і захисту даних в Інтернеті.

 

НОВИНКИ БЕЗКОШТОВНОГО ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Сьогодні практично всі різновиди програмного забезпечення пропонуються в безкоштовному варіанті (що вільно розповсюджується). Що це за прикладні рішення, у чому вони корисні бухгалтеру, ми розглянемо в новій рубриці.

 

ПРАКТИЧНІ ПРИЙОМИ АВТОМАТИЗАЦІЇ ДОКУМЕНТООБІГУ

Ми розглянемо все, починаючи від вітальних розсилок і до вирішення складних бухгалтерських завдань. Причому інструментами вирішення таких завдань буде не лише MS Office. У своїй роботі ми активно задіємо безкоштовне ПЗ, можливості хмарних технологій. Робота з OCR-системами, можливості альтернативного введення даних, засоби інтеграції прикладних рішень — ці та інші питання обов’язково знайдуть своє місце в цій рубриці.

 

НОВИНКИ У СВІТІ ТЕХНІКИ (І ТЕХНОЛОГІЙ)

Традиційно буде презентовано огляди новинок у сфері технічних пристроїв, починаючи від засобів мобільного зв’язку до спецреєстраторів і торговельного обладнання. Розумний вибір бухгалтерського принтера чи ноутбука, оптимальна конфігурація робочого місця, виходу в Інтернет… Тут же ми поговоримо про новий, але дуже перспективний напрямок ІТ-індустрії — технологію SAAS (Software as а Service).

 

«ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ПРЕЗЕНТАЦІЙНІЙ РОБОТІ» І «ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ НА ПК»

Хороша організація робіт, уміння чітко планувати власний час і діяльність усього підрозділу, володіння навичками проведення презентацій — ось невід’ємні якості будь-якого керівника, у тому числі й головного бухгалтера. Про те, як швидко(!) зробити хорошу презентацію, написати доповідь, створити календарний план, делегувати роботи і проконтролювати хід їх виконання.