11.06.2012

Новини&Програми

Новини

 

Чергове оновлення OPZ

У травні 2012 року вийшло оновлення OPZ 1.30.1 (установлюється тільки на версію 1.30). Не забувайте після встановлення оновлення перевірити «Довідник документів» у меню «Довідники» і ліворуч поставити позначку, указавши всі звіти, щоб вибрати лише те, що вам потрібно, і натиснути на кнопку «Зберегти».

До програми запроваджено новий документ — F/J1390001 — «Квитанція про приймання інформаційного повідомлення». У деяких документах слова «Державна податкова адміністрація» замінено словами «Державна податкова служба». Для уточнюючих розрахунків установлено обов’язкове заповнення реквізитів «звітний податковий період, що уточнюється». Виправлено помилки друкування для таких документів:

F0111701 — «Додаток 7 до податкової декларації про майновий стан і доходи» (додано слово «підприємця»);

F0121701 — «Додаток 7 до податкової декларації про майновий стан і доходи» (додано слова «фізичної особи»);

F0200112 — «Податкова декларація з податку на додану вартість» (виправлено друкування поля «Платник ПДВ»);

F0215703 — «Розрахунок (перерахунок) частки використання сплаченого (нарахованого) податку за придбаними (ввезеними) товарами/послугами, необоротними активами між оподатковуваними та неоподатковуваними операціями (Д7)» (виправлено друкування поля «Платник ПДВ»).

Крім того, відкориговано схему контролю форми F/J0500103 — «Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків, і сум утриманого з них податку, — форма № 1ДФ» (додано перевірку (розрахунок) кількості рядків та фізичних осіб).

Джерело: http://sts.gov.ua