12.11.2012

Новини&Програми

Новини

 

Вирішення проблеми
 з роздрукуванням звітів
в OPZ

У багатьох користувачів виникають проблеми з роздрукуванням звітів із програми OPZ (зокрема при використанні 64-бітних операційних систем: Windows 7 x64) — вирішити цю проблему допоможе невелике доповнення до програми, розроблене одним з користувачів.

Інакше кажучи, якщо у вас ніяк не виходить підготувати друкований звіт (файл PDF) — скористайтеся цим доповненням. Якщо у вас документи роздруковуються — вам це доповнення не варто встановлювати.

Доповнення інтегрує Java версії 1.5.0_22 до програми OPZ, унаслідок чого OPZ використовує саме цю, інтегровану до неї версію Java. Додатково встановлювати Java немає необхідності.

Тестувалося на Windows XP SP3 ru, Windows 7 х32 та Windows 7 x64.

Скачайте файл за посиланням http://opz.org.ua/index.php?name=Files&op=view_file&lid=149 та встановіть доповнення до папки OPZ.

Джерело: opz.org.ua

 

Microsoft презентувала Windows 8

Корпорація Microsoft офіційно презентувала нову операційну систему Windows 8, розробка якої велася декілька років, а тестування тривало 1,2 млрд годин у 190 країнах світу.

Нова операційна система буде доступною в роздробі у двох версіях — Windows 8 та Windows 8 Pro. Для бізнес-користувачів доступна версія Windows 8 Enterprise. Також спеціально для планшетних комп’ютерів буде запущена Windows RT. Користувачі отримали можливість оновлення комп’ютерів до Windows 8 у більш як 140 країнах світу, у тому числі і в Україні.

Крім того, ті клієнти Microsoft, які придбали комп’ютери з Windows 7 у період з 2 червня 2012 року по 31 січня 2013 року, зможуть оновитися до Windows 8 за $14,99. Користувачі, які працюють на Windows XP, Windows Vista або Windows 7, до 31 січня зможуть завантажити Windows 8 Pro за ціною $39,99. Придбати Windows 8 у роздробі в Україні можна за $69,99.

Корпорація Microsoft планує продовжити успіх операційної системи Windows 7, продажі якої за 3 роки склали 670 млн копій. Аналітики прогнозують, що наступного року буде продано понад
400 млн персональних комп’ютерів, які переважно поставлятимуться з операційною системою Windows.

Джерело: 1c.ua

 

Продукт «Usmart — Домашня бухгалтерія»
 отримав сертифікат
 «Сумісно! Система програм
 «1С:Підприємство»

Продукт «Usmart — Домашня бухгалтерія» призначено для ведення домашньої бухгалтерії. Основні функціональні можливості програми:

— облік та контроль домашніх коштів;

— облік боргів та кредитів;

— можливість планування поточних операцій;

— облік відкладених грошей та ведення накопичень;

— ведення довгострокового планування;

— планування бюджету сім’ї;

— аналіз особистих фінансів;

— багатовалютність облікової системи;

— ведення оперативного обліку з експлуатації транспортних засобів сім’ї (автоматизація обліку робіт плану технічного обслуговування, облік відвідуваних АЗС, ведення обліку інших періодичних робіт);

— автоматизація введення операцій за банківськими повідомленнями (інтернет-банкінг, e-mail);

— можливість здійснення замовлення покупок з облікової системи;

— взаємодія даних, що вводяться, за операціями з продуктом Microsoft Outlook пакета Microsoft Office.

Конфігурацію повністю перекладено українською та білоруською мовами. Для роботи конфігурації необхідна наявність установленої платформи «1С:Підприємство 8.2» версії не нижче 8.2.14.540.

Джерело: 1c.ua