08.10.2012

Не заповнено значення реквізиту «C_REG»

Відповідь на запитання

Не заповнено значення реквізиту «C_REG»

 

Шановна редакціє! Я намагаюся вивантажити з «1С:Бухгалтерії 8» декларацію з ПДВ у формат «*.xml». При цьому програма видає повідомлення про те, що у звіті не заповнено реквізит «C_REG». Що це за реквізит і де його потрібно заповнити?

Л. Дроздова, м. Севастополь

Ганна САРАЄВА, відповідальний редактор «Б & К»

 

Якщо при вивантаженні звітів у формат «*.xml» програма видає вам помилку з повідомленням, що не заповнено код регіону (реквізит «C_REG»), це означає, що в довіднику «Организации» для вашого підприємства не заповнено реквізит «Налоговая инспекция» (див. рисунок). Він заповнюється шляхом вибору відповідного значення з довідника «Налоговые инспекции».

Якщо довідник «Налоговые инспекции» у вас порожній, вам потрібно завантажити список податкових інспекцій із файлу «str_sti.xml». Файл можна знайти в папці з установленою «1С», у каталозі шаблонів «tmplts».

Щоб завантажити цей файл, у вікні довідника «Налоговые инспекции» на панелі інструментів натисніть на кнопку «Загрузить» та у вікні, що відкрилося, укажіть шлях до каталогу «tmplts». У такий спосіб довідник «Налоговые инспекции» буде заповнено переліком усіх податкових інспекцій України. Вам залишиться тільки знайти свою інспекцію та вказати її у відповідному реквізиті картки підприємства, після чого можна повернутися до звіту і вивантажити його у формат «*.xml».

 

Успіхів у роботі!