16.06.2008

Калейдоскоп документів. Як Держфінпослуг зможе відсторонити директора фінустанови від управління

Калейдоскоп документів від 27.03.2008 р. № 416

Як Держфінпослуг зможе відсторонити директора фінустанови від управління

 

Держфінпослуг затвердила

Положення про особливості застосування заходів впливу у вигляді відсторонення керівництва від управління фінансовою установою та призначення тимчасової адміністрації.

Згідно з

Положенням рішення про відсторонення керівництва від управління фінустановою та призначення тимчасової адміністрації приймається Держфінпослуг як колегіальним органом з ініціативи директора відповідного департаменту, який, у свою чергу, подає на розгляд Держфінпослуг проект відповідного розпорядження та висновок про необхідність призначення тимчасової адміністрації.

Розпорядження про відсторонення керівництва від управління фінустановою та призначення тимчасової адміністрації набуває чинності з дня його прийняття Держфінпослуг, а повідомлення про нього підлягає розміщенню на офіційному веб-сайті Держфінпослуг.

Зверніть увагу.

Розпорядженням також унесено зміни до Положення про порядок сертифікації осіб на право здійснення тимчасового адміністрування фінансових установ (наказ Держфінпослуг від 27.05.2005 р. № 4081), якими розширено перелік документів для отримання сертифіката і доповнено підстави для його анулювання.

Розпорядження

набуло чинності 10.06.2008 р.

(Розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг від 27.03.2008 р. № 416)