13.04.2009

Калейдоскоп документів. Фонд «нещасного випадку» змінив Порядок призначення, перерахування та проведення страхових виплат

Калейдоскоп документів від 26.02.2009 р. № 2

Фонд «нещасного випадку» змінив Порядок призначення, перерахування та проведення страхових виплат

 

Унесено зміни до

Порядку призначення, перерахування та проведення страхових виплат, затвердженого постановою правління Фонду «нещасного випадку» від 27.04.2007 р. № 24.

Згідно з ними відтепер

для прийняття до заліку в рахунок страхових внесків витрат щодо виплати допомоги у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю страхувальником до робочого органу виконавчої дирекції Фонду «нещасного випадку» за місцем обліку потрібно подавати, крім документів, перелічених у п. 2.7 цього Порядку, ще й витяг із табеля обліку робочого часу потерпілого, завірений страхувальником.

Також цими змінами було встановлено

коефіцієнт підвищення страхових виплат у 2009 році, який склав 1,063. Нагадаємо, що цей коефіцієнт застосовують для перерахунку розміру щомісячних страхових виплат у разі зростання у попередньому календарному році середньої заробітної плати у галузях національної економіки, шляхом коригування заробітної плати на цей коефіцієнт.

Зміни

набули чинності з 31.03.2009 р.

(

Постанова Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України від 26.02.2009 р. № 2)