07.06.2010

Календар тижня

Довідкова інформація

КАЛЕНДАР тижня

 

14 ЧЕРВНЯ (ПОНЕДIЛОК)

Закінчується строк сплати:

— вартості торгового патенту на здійснення торговельної діяльності, діяльності з надання побутових послуг за липень 2010 року;

— вартості торгового патенту на здійснення операцій з торгівлі валютними цінностями за III квартал 2010 року.

 

15 ЧЕРВНЯ (ВIВТОРОК)

Закінчується строк подання:

— звітності, пов’язаної з використанням РРО та РК, за травень 2010 року;

— заяви про перехід (відмову) на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності юридичними та фізичними особами — суб’єктами підприємницької діяльності з III кварталу 2010 року*.

 

* Ураховуючи те, що разом із заявою на отримання Свідоцтва фізична особа — підприємець зобов’язана подати платіжний документ про сплату єдиного податку, хоча б за місяць наперед перед подачею заяви доведеться сплатити і єдиний податок.

 

18 ЧЕРВНЯ (П’ЯТНИЦЯ)

Закінчується строк сплати:

— сум єдиного податку суб’єктами підприємницької діяльності — юридичними особами за травень 2010 року**;

— сум єдиного податку суб’єктами підприємницької діяльності — фізичними особами за липень 2010 року**;

— страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, з нарахованого, але не виплаченого доходу за травень 2010 року (крім гірничих підприємств)***;

— страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, утриманих з доходів застрахованих осіб травень 2010 року (крім гірничих підприємств)***.

Закінчується строк подання:

— звіту про фінансові результати (форма № 1-Б) за травень 2010 року.

 

** Оскільки останній день сплати єдиного податку припадає на вихідний день (20 червня — неділя), податківці допускають його сплату в наступний робочий день (21 червня — понеділок). Про це детальніше див. «БТ», 2008, № 6, с. 32 та податковий календар на сайті ДПАУ (http://www.sta.gov.ua).

*** Оскільки останній день сплати припадає на вихідний день (20 червня — неділя), на підставі листа ПФУ від 13.05.08 р. № 8160/03-30 платіж можна здійснити наступного робочого дня (21 червня — понеділок).