17.05.2010

Нові нарколіцензійні умови

Наказ від 02.02.2010 р. № 66

Нові нарколіцензійні умови

 

МОЗ України затвердило

Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з культивування рослин, включених до таблиці I Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого Кабінетом Міністрів України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізації (відпуску), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, включених до зазначеного Переліку (далі — Ліцумови).

Виконання цих

Ліцумов є обов'язковим для господарюючих суб’єктів, яким видано ліцензії на здійснення діяльності, пов'язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

Їх дія поширюється на всіх господарюючих суб’єктів, зареєстрованих у встановленому законодавством порядку як юридичні особи, незалежно від їх організаційно-правової форми та форми власності.

Ліцензування здійснюється Комітетом з контролю за наркотиками

.

У зв'язку із затвердженням цих

Ліцумов визнано такими, що втратили чинність, документи-попередники: спільний наказ Держкомпідприємництва, Мінагрополітики від 21.06.01 р. № 92/173 і спільний наказ Держкомпідприємництва, МОЗ від 20.02.01 р. № 39/66.

(

Наказ МОЗ від 02.02.10 р. № 66, чинний з 02.04.10 р.)