07.03.2011

Календар тижня

Довідкова інформація

КАЛЕНДАР тижня

 

14 БЕРЕЗНЯ (ПОНЕДIЛОК)

Закінчується строк сплати:

— авансових платежів з податку на доходи фізичних осіб підприємцями на загальній системі оподаткування, за I квартал 2011 року;

— авансових платежів з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування фізичними особами — підприємцями, які перебувають на загальній системі оподаткування, за себе та членів своїх сімей, які беруть участь у провадженні ними підприємницької діяльності, за I квартал 2011 року.

 

15 БЕРЕЗНЯ (ВIВТОРОК)

Закінчується строк сплати:

— збору за провадження торговельної діяльності, діяльності з надання платних послуг, здійснення торгівлі валютними цінностями, за квітень 2011 року.

Закінчується строк подання:

— звітності, пов’язаної з використанням РРО та РК, за лютий 2011 року.

 

16 БЕРЕЗНЯ (СЕРЕДА)

Закінчується строк подання:

— заяви про перехід (відмову) на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності юридичними та фізичними особами — суб’єктами підприємницької діяльності з II кварталу 2011 року*.

 

18 БЕРЕЗНЯ (П’ЯТНИЦЯ)

Закінчується строк сплати:

— сум єдиного податку суб’єктами підприємницької діяльності — юридичними особами за лютий 2011 року;

— сум єдиного податку суб’єктами малого підприємництва — фізичними особами за квітень 2011 року;

— єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, утриманого з доходів застрахованих осіб за лютий 2011 року;

— єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з нарахованого, але не виплаченого доходу за лютий 2011 року;

— єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування фізичними особами — підприємцями, які обрали спрощену систему оподаткування (єдиний податок та фікспатент), за себе та членів свої сімей, які беруть участь у провадженні ними підприємницької діяльності, за лютий 2011 року.

Закінчується строк подання:

— звіту про фінансові результати (форма № 1-Б) за лютий 2011 року.

 

* Ураховуючи те, що разом із заявою на отримання Свідоцтва фізична особа — підприємець зобов’язана подати платіжний документ про сплату єдиного податку хоча б за місяць наперед, перед подачею заяви доведеться сплатити і єдиний податок.