07.11.2011

Зміни в тарифах на перевезення вантажів залізничним транспортом

Наказ від 04.10.2011 р. № 401

Зміни в тарифах на перевезення вантажів залізничним транспортом

 

Мінінфраструктури внесло зміни до

Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов'язані з ними послуги (наказ Мінтрансзв’язку від 26.03.09 р. № 317), якими, зокрема, передбачено таке:

плата за перевезення вантажів нараховується при перевезеннях у залізничному сполученні: (1) внутрішніх та експортних за тарифами, що діють на дату приймання вантажу до перевезення, зазначену в перевізних документах станцією відправлення; (2) імпортних, оформлених накладною прямого міжнародного залізничного сполучення, — за тарифами, що діють на дату приймання вантажу до перевезення, зазначену в перевізних документах станцією відправлення (раніше плата нараховувалася за тарифами, що діяли в день проставляння в перевізних документах календарного штемпеля станції відправлення);

вартість бланків перевізних документів для оформлення перевезення вантажів та вагонів зменшена на 50 копійок і становить: (1) у внутрішньому сполученні для вагонних, контейнерних та контрейлерних відправлень — 2,2 грн. за 1 комплект, а для маршрутних і групових відправлень — 4,5 грн. за 1 комплект; (2) у міжнародному сполученні: вагонних, контейнерних і контрейлерних відправлень — 3,2 грн. за 1 комплект.

(

Наказ Мінінфраструктури від 04.10.11 р. № 401, чинний з дня офіційного опублікування)