10.12.2012

Календар тижня

Довідкова інформація

КАЛЕНДАР тижня

 

14 ГРУДНЯ (П’ЯТНИЦЯ)

Закінчується строк сплати:

— збору за провадження торговельної діяльності, діяльності з надання платних послуг, здійснення торгівлі валютними цінностями за січень 2013 року.

Закінчується строк подання:

— звітності, пов’язаної з використанням РРО та РК, за листопад 2012 року;

— заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності юридичними та фізичними особами – суб’єктами підприємницької діяльності з I кварталу 2013 року.

 

20 ГРУДНЯ (ЧЕТВЕР)

Закінчується строк сплати:

— єдиного податку фізичними особами – підприємцями 1 та 2 груп за грудень 2012 року;

— єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування утриманого з доходів застрахованих осіб за листопад 2012 року (крім гірничих підприємств);

— єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з нарахованого, але не виплаченого доходу за листопад 2012 року (крім гірничих підприємств).

Закінчується строк подання:

— декларації з ПДВ за листопад 2012 року, платниками, для яких звітним періодом є місяць;

— копій записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних за листопад 2012 року в електронному вигляді (у тому числі і квартальними платниками ПДВ);

— декларації акцизного податку за листопад 2012 року;

— розрахунку суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства за листопад 2012 року;

— податкового розрахунку зі збору за користування радіочастотним ресурсом України за листопад 2012 року;

— звіту про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до органів Пенсійного фонду України (додаток 4; форма Д 4) за листопад 2012 року;

— податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) за листопад 2012 року, платниками, які вирішили подавати таку декларацію щомісячно.

 

21 ГРУДНЯ (П’ЯТНИЦЯ)

Закінчується строк подання:

— заяви про відмову від спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності юридичними та фізичними особами – суб’єктами підприємницької діяльності з I кварталу 2013 року.