07.01.2013

Календар тижня

Довідкова інформація

КАЛЕНДАР тижня

 

15 СІЧНЯ (ВІВТОРОК)

Закінчується строк сплати:

— збору за провадження торговельної діяльності, діяльності з надання платних послуг, здійснення торгівлі валютними цінностями за лютий 2013 року.

Закінчується строк подання:

— звітності, пов’язаної з використанням РРО та РК, за грудень 2012 року та періодичних звітів за минулий календарний рік, надрукованих на кожному РРО* (якщо не виконано вимоги абз. 2 та 3 п. 7 ст. 3 Закону про РРО)**.

 

18 СІЧНЯ (П’ЯТНИЦЯ)

Закінчується строк сплати:

— авансового внеску з податку на прибуток за січень 2013 року***;

— єдиного податку фізичними особами — підприємцями 1 та 2 груп за січень 2013 року;

— єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування фізичними особами — підприємцями, які обрали спрощену систему оподаткування, за IV квартал 2012 року та проведення остаточного розрахунку за 2012 рік;

— єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, утриманого з доходів застрахованих осіб за грудень 2012 року (крім гірничих підприємств);

— єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з нарахованого, але не виплаченого доходу за грудень 2012 року (крім гірничих підприємств).

 

* Періодичний звіт — це звіт фіскальної пам’яті за будь-який період часу з початку експлуатації РРО. Він складається наприкінці останнього дня звітного року (31 грудня) за весь минулий рік.

** Див. ком. «Звітність з РРО в електронній формі: роз’яснення від ДПСУ» // «БТ», 2012, № 51, с. 9.

***На думку податківців, сплатити авансовий внесок за січень 2013 року слід не пізніше 18 січня (п’ятниця). Детальніше про це див. статтю «Авансові внески з податку на прибуток за січень та лютий 2013 року» на с. 47 цього номера.