07.04.2013

Від шеф-повара

Колонка редактора

Чим зайняті ваші чоловіки:
 вся правда

Зазначу заздалегідь: цей текстзаголовок!) стосується читачки, у якої чоловік-вболівальник, причому футбольний.

Щоб допомогти відчути тему — кілька нюансів , корисних (на випадок чого) для підтримки розмови.

Бажаючих прибутково судити збитковий футбол стало так багато, що ввели додаткових суддів — за воротами , аби не заважали, яких зобов’язали стояти й мовчати, що б не трапилося.

Президент Чечні, яка іноді воює з Росією у складі Росії, у рідкісні хвилини перемир’я, коли на стадіоні не підривають Президентів Чечні, може відвести душу на тому самому стадіоні, ставши диктором й обізвавши арбітра «продажною козлом» — на радість телеглядачів, які на сам стадіон їхати побоялися.

Футбольні громадські організації стали забороняти урядам і судам втручатися в їхні справи, й ті дружно слухаються, а коли ці самі організації накладають не передбачені місцевим законодавством штрафи, їх дружно платять .

Такі самі штрафи накладають і тренери — нерідко перевищуючи в рази зарплати оштрафованих, але ті все одно залишаються найбагатшими з найманих працівників.

Усілякі академіки мріють, щоб їхні діти стали футболістами.

Нафтові магнати Росії — за підтримки її ж уряду — намагаються склеїти світ назад через футбол, жертвуючи на це мільярд то нафтодоларів, то нафтоєвро.

Хліб поступився місцем комп’ютерам, але видовище все одно залишилося. Футбол витримав навіть таке.

Доведеться витримати й вам.

Адже найщасливіша сім’я — це де чоловік і дружина вболівають за одну команду. Після перемог — саме в таких сім’ях повинні народжуватися геніальні діти. Грамотні жінки, до речі, знають: якщо переможе хто треба, то вночі вони це відчують, от і бажають перемоги всіма фібрами, які в них є. Так гартується стальнезалежно, між іншим, від віку.

Утім, обізнані люди розповідають, що ще крутіше ті рідкісні випадки, коли вболівають за різних. Подейкують, що після цього секс із підтекстом — це щось.

Бажаю всім, щоб футбол у будь-якому разі був корисним: перемогами — для душі й сек... серця, поразками — для характеру.

Але перемог нехай буде більше!