30.06.2013

До уваги передплатників журналу «Бухгалтер»

Довідкова інформація

Шановний читач!

Повідомляємо Вам, що з 1-го липня 2013 року журнал «Бухгалтер» Видавничого будинку «Фактор» припиняє своє існування як у друкованій, так і в електронній формі.

Розуміючи Вашу потребу в якісній професійній інформації та покладаючись на тривалі й довірливі стосунки, які, як ми сподіваємося, налагоджені між Вами та Видавничим будинком «Фактор», дозвольте нагадати Вам, що ми випускаємо низку висококваліфікованих і затребуваних видань у сфері оподаткування та бухгалтерського обліку, насамперед — газету «Податки та бухгалтерський облік». Пропоноване видання також має як друковану, так і електронну форму подання інформації.

При цьому, якщо Ви вже передплатили електронну версію видання «Бухгалтер» на друге півріччя 2013 року, ми пропонуємо Вам обрати будь-який зручний для Вас варіант:

— здійснити передплату електронної версії видання «Податки та бухгалтерський облік» або будь-якого іншого періодичного видання нашої професійної лінійки у відділі редакційної передплати Видавничого будинку «Фактор» за телефоном (057) 717-52-72;

— здійснити повернення коштів на суму оформленої передплати.