19.12.2016

Деякі питання оплати праці працівників структурних підрозділів з питань соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій

Постанова Кабінету Міністрів України від 09.11.2016 р. № 811

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Головам місцевих державних адміністрацій забезпечити спрямування відповідних видатків структурним підрозділам з питань соціального захисту населення районних державних адміністрацій на виплату надбавки за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50 відсотків посадового окладу працівникам зазначених підрозділів, які виконують функції з надання різних видів соціальної допомоги.

2. Рекомендувати органам місцевого самоврядування встановлювати працівникам структурних підрозділів з питань соціального захисту населення виконавчих органів міських і районних у містах (у разі їх утворення) рад надбавку за особливий характер роботи у розмірі 50 відсотків посадового окладу у порядку, визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2015 р. № 732 «Деякі питання оплати праці працівників структурних підрозділів з питань соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій та виконавчих органів міських і районних у містах рад».

Прем’єр-міністр України В. Гройсман