12.04.2007

Новини законодавства. Змінено порядок нарахування, виплати та використання дотацій для товаровиробників сільгосппродукції

Новини від 28.03.2007 р. № 596

Змінено порядок нарахування, виплати та використання дотацій для товаровиробників сільгосппродукції

Згідно з

постановою КМУ «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 26 лютого 1999 р. № 271 та від 12 травня 1999 р. № 805» від 28.03.2007 р. № 596 викладено в новій редакції Порядок нарахування, виплат та використання коштів, направлених для виплати дотацій сільськогосподарським товаровиробникам за поставлені ними переробним підприємствам молоко і м’ясо в живій вазі.

Унесено зміни до додатків до зазначеного

Порядку:

— попередній розрахунок надходження і використання коштів з податку на додану вартість, нарахованого на вартість поставлених молока та молочної продукції, м’яса і м’ясопродуктів;

— розрахунок сум дотацій сільськогосподарським товаровиробникам за поставку переробним підприємствам молока, м’яса в живій вазі.

Державному казначейству доручено до 15 квітня відкрити переробним підприємствам за їх заявами небюджетні рахунки з метою зарахування сум ПДВ для виплати дотацій сільськогосподарським товаровиробникам за поставлені ними молоко і м’ясо в живій вазі.