28.05.2007

Інструкція щодо заповнення Примірної форми Оголошення про результати проведення торгів на закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, затверджені розпорядженням Антимонопольного комітету України від 20 червня 2006 р. № 217-р

Інструкція від 12.04.2007 р. № 138-p

Затверджено розпорядженням Антимонопольного комітету України від 20 червня 2006 р. № 217-р

Інструкція

щодо заповнення Примірної форми Оголошення про результати проведення торгів на закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
1 серпня 2006 р. за № 903/12777

(

із змінами і доповненнями, внесеними розпорядженням Антимонопольного комітету України від 12 квітня 2007 року № 138-р)

 

1. Оголошення подається лише стосовно одного окремого предмета закупівлі, що зазначається у пунк-ті 3 Оголошення.

2. Оголошення готується державною мовою, засвідчується печаткою замовника та підписується головою тендерного комітету.

3.

Щодо пункту 1 Оголошення

Джерело фінансування закупівлі визначається відповідно до абзацу п’ятого статті 1 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти». Розмір бюджетного призначення або очікувана вартість закупівлі зазначається у гривнях (цифрами та словами).

4.

Щодо пункту 2 Оголошення

Замовник визначається відповідно до абзаців другого і третього статті 1 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти». При цьому замовником вважається суб’єкт, тендерний комітет якого проводив процедуру закупівлі.

5. Щодо пункту 3 Оголошення

Предмет закупівлі визначається у порядку, затвердженому Міжвідомчою комісією з питань державних закупівель.

У разі поділу предмета закупівлі на частини (лоти) замовник повинен зазначати назву кожної окремої частини предмета закупівлі та їх кількість

.

6. Щодо пункту 7 Оголошення

У разі проведення торгів з обмеженою участю робиться запис «Оголошення не публікувалося. Закупівля здійснювалася за процедурою торгів з обмеженою участю».

Якщо замовник додатково розміщував оголошення про проведення торгів у міжнародному виданні, потрібно зазначити назву видання та дату опублікування Оголошення.

7. Щодо пункту 8 Оголошення

Підпункт 5.3 Оголошення заповнюється у разі відміни торгів або визнання їх такими, що не відбулися, із зазначенням причин відповідно до статті 28 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти». Пункти 6, 7 і підпункти 5.1, 5.2 Оголошення у таких випадках не зазначаються.

8. Щодо пункту 9 Оголошення

Якщо договір про закупівлю укладено в іноземній валюті, замовник в Оголошенні про результати проведення торгів повинен зазначати еквівалент вартості договору в гривнях. При цьому замовник фіксує курс іноземної валюти на дату укладення договору про закупівлю з переможцем торгів.

Якщо договір укладено на умовах, які не передбачають сплати ПДВ, замовник повинен робити примітку «(без ПДВ)»

.

9

. Щодо пункту 7 Оголошення

У разі вибору кількох переможців торгів, якщо в тендерній документації замовник передбачав мож-ливість подання учасниками тендерних пропозицій тільки стосовно частини товарів, робіт чи послуг, що закуповуються, окремо зазначається інформація про всіх переможців торгів, визначених за результатами розгляду й оцінки тендерних пропозицій.

У підпункті 7.3 Оголошення зазначаються найменування населеного пункту, району, адміністративно-територіального суб’єкта (область, Автономна Республіка Крим, місто Київ або Севастополь), вулиця, номер будинку, поштовий індекс.

Державний уповноважений
М. Бараш